Încă nu sunt la liceu, mai am un an până atunci, dar eu. uite cum aș proceda.
Toată lumea știe că prima impresie e foarte importantă. În prima zi, trebuie să te îmbraci foarte, foarte frumos. Nici prea elegant (că apoi ești considerat tocilar sau cine știe), dar nici prea rebel (că apoi o să te considere un tip la care ajungi mai greu)... și când stai acolo, să începi să conversezi cu cei din jur. Așa, o să te împrietenești cu marea majoritate acolo.
Eu așa o să fac când am să încep liceul
Păi poţi începe prin a învăţa ceva gramatică a limbii române. Şi eu intru în a 9a, dar n-am chef să-mi fac aşa mulţi prieteni. În prima zi o să mă îmbrac cu un tricou negru cu un cap de mort, o pereche de blugi şi o pereche de adidaşi negri, iar căştile în urechi, cu rap dat la maxim.
Să înceapă toţi să-mi zică că sunt satanist, hai să vă văd.
Keep calm!
La inceput toti sunt dragutii(colegii), iar dupa ceva timp o sa ajungi sa-i cunosti tu cu adevarat!
Nu o sa ai probleme..iti garantez...apropo..ai grija cu balul bobocilor cum vii imbracataai grija
sunt tot felul de bagabonti
Sunt baiat de pe contul surorii mele. Ce inseamna balul bobocilor si ce conteaza cum te imbraci? Daca esti la moda este ceva?
Balul bobocilor consta intr-un concurs de frumusete si indemanare!
Vei avea probe de cultura generala!
de exe: cine a scris amint.din copilarie, te vor pune sa curecti cartofi, sa ti in gura o bucata de paine, in ea fiind infipt un dop*sunt multe preobre tari)
La acest bal participa cine vreau
Se vine in tinute frumoase! Rochite, costum, cravata!
O sa dansati..este frumos!
Iar cuplul care va castiga va fi 4 ani miss si mister(cadouri v-a primii), dar si ceilalti participanti. sunt 6 locuri! Trebuie sa iesi pe locul 1!~
Si cu bagabontii ma refer ca poate venii si persoane straine la acest bal! depinde unde se desfasoara
I s-a intamplat uneo fete ca dupa incheierea evenimentului sa o urmareasca niste baieti!
Ea arata foarte bine, cu tocuri inalte, si rochita! Dar uite ca..se mai intampla
Aha mersi, dar eu sunt baiat ...nu cred ca mi se poate intampla asa ceva
Eu aș zice să fii mai impunător din prima zi pentru a nu fii luat de fraier de către ceilalți.