| criss27sweet a întrebat:

Voi cand v-ati indragotit prma oara, varsta si clasa de la scoala, liceu si canti ani avea respectivul?

8 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Hmmthinking Depinde..."Îndrăgostit'', la grădi, pe la 4-5 ani, grupa mijlocie sau mare si el era tot cât o şchioapălaughing. Îndrăgostit pe bune, cred că niciodată. Oricum, am doar 14 ani, mi s-ar părea ceva ciudat să mă îndrăgostesc cu adevărat de la vârsta asta.La 16 ani ce o să fac?
happy

| UninspiredName a răspuns:

Pai.prima oara a fost la mine cand eram in clasa a 4-a cu un baiat de a 6-a si am fost impr pana am ajuns eu in a 6 a si el in a 8 -a si dupa aia...sadsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... 12ani, cl a5a. el avea 14.laughing)
mi-ai amintit acumlaughing

| cristina_3322 a răspuns:

La 12 ani ai mei, imi fugea gandu` la baietilaughing si 12 ani si el.
Ca in multe cazuri s-a intamplat la bunici, intr-o joaca.Care a devenit serioasalaughing vara ma duceam acolo si continuam relatiahee hee

| Lora a răspuns:

Prima si prima oara in clasa a 6 a de un coleg de clasa, dar mai era o colega cu care eram prietena si ei ii placea de el, iar ca sa nu ne certam nu ne-am mai uitat la el nici eu nici ea.

| AnTiBioTic a răspuns:

Cel mai serios a fost in cl-a7-a cand aveam 13-14 ani am fost cu o fata care avea 16-17 ani big grin. acea relatie a durat 1 an si in jur de 8 lunihappy

| Razvan a răspuns:

Niciodata pe bune. Dar invat sa iubesc, si pentru mine asta se invata in timpbig grin
Respectivul adica actualul prieten are 17 ani si eu la fel.Trecem intr-a 11 din toamnawinkingImpreuna suntem Echipa Rachetasmug

| Диана a răspuns:

Nu m-am indragostit niciodata. laughing