Ce intrebare, era neaparat nevoie sa intrebi aici, cred ca putei sa te strofoci putin si sa-ti dai seama ce vrei.Astea sunt greturi, mai bine intrebai "voi ce va cumparati din banii lu' mami si tati cand impliniti 18 ani?"
P.S. (sunt inclusi si cei care au raspuns la intrebare cu una din variante) Va trebuie permis dragilor, sa nu uitati sa le spuneti parintilor. Bafta!
Masina,desi motocicleta e mai rapida si te poti strecura mai usor prin trafic, sa te vad eu sub ce acoperis stai cand ploua(daca ai motocicleta).
La motocicleta trebuie sa iti iei neaparat protectie atat casca obligatorie cat si pentru spate/coate/genunchi si altele. iar iarna nu prea poti umbla cu ea, poti umbla pe ploaie desi e mai periculos dar doar daca esti echipat corespunzator cu protectie piele, masina cred ca e mai utila mai sigura si confortabila cel mai bine e sa le ai pe amandoua dai carnet de a si b si daca ai si banii necesari pentru ambele nu cred ca o sa regreti
Si ce masina vre-ti sa va luati? Ha! Stiu ca cuvintele: ve-ti si vre-ti sau scris gresit, da' m' gr'b'am.