Bună. Sunt în clasa a VI - a şi primesc 10 lei pe zi, asta înseamnă 50 lei pe lună. Nu cheltuiesc 10 lei într`o zi, ci doar 2. 40, pentru mijloacele de transport. Tata îmi lasă, chiar dacă`i zic că nu`mi trebuie şi aşa strâng banii... Iar sâmbăta, când mă duc la mall şi văd ceva frumos, tata e scutit de cheltuieli...
Eu nu primesc bani d buzunar deoarece am deja propriul salariu. p vremea cand inca mai primeam bani d buzunar(nu mai prmesc bani d buzunar d 2 luni)primeam cat ceaream.nu am stat sa astept sa imi puna mama sau tata in fecare zi o suma fixa p masa ci mereu am cerut.au fost zile in care am primit mai mult si imi ajngea p mai multe zile si atunci nu ma ceream...acum cheltuiesc in jur d 5 lei p zi.
Nu pot sa spun ca primesc in fiecare zi.sau in fiecare saptamana.La mine nu e o regula.Cand am nevoie de bani cer si gata cand nu am nevoie.nu cer
by daii
4-5 lei pe zi. E crizaaaa
Vorba lui Acadea de Ciocolata : Ma multumesc si cu astia decat deloc
50 lei pe saptamana si la sf lunii alti 100 de lei ca sa imi iau haine(nu in fiecare luna). vara primesc 35 € pe saptamana(ma duc in it) si din astia imi iau si haine(cred ca e suficient si nu indraznesc sa mai cer si bani pentru haine, oricum merg de vreo 2 ori pe luna cu mama la cumparaturi) nu imi dau mai mult ca mama spune ca ma invat cu bani si cand nu are...))eu nu imi primesc alocatia
o iau in it ca imi dau mai mult acolo si parintii considera ca imi dau suficienti bani si nu e nevoie sa imi dea si alocatia(la fel cred si eu) tu cat primesti?
2 lei pe zi pentru mancare nu glumesc iar intr-o sapt strang 10 lei si intr-o luna strang 80 lei(cu tot cu alocatie) si imi iau singura unele haine ca nah, e criza
Nu primesc. pentru ca imi iau parintii tot ce vreau si daca le cer imi dau oricat vreau da nu primesc asa pe zi
0 lei... nu am avut niciodata bani de buzunar... doar pentru. transport sau pachet
Nu am mai auzit de asa ceva de cel putin 4-5 ani de zile. muncesc de la 17 ani, si de atunci tot castig eu. rar poate am mai cerut 50 maxim.
anonim_4396 întreabă:
Kiduuuu1445 întreabă: