| hopee a întrebat:

Voi ce ati alege? sa dai bacu din mate si sa ai la dispozitie un meditator pe timpul scoli clasa 11 si 12 si toata vara ( parintii mei zic ca platesc atat timp de si ma indoiesc... ) sau sa ma mut la filo si sa dau bacu din istorie..si sa obtin o nota mai mare... invat singur si mai repede. pe cand la mate fara meditator nu fac nimic? si inca ceva problema e ca nu stiu franceza si am inteles ca se fac 3 ore. sa ma risc sa ma mut?

5 răspunsuri:
| Th3eo a răspuns:

In primul rand ar trebui sa alegi ceea ce iti place mai mult. Indiferent ca dai la mate sau la istorie, daca muncesti mult o sa reusesti sa iei o nota mare insa mai apoi o sa trebuiasca sa aplici la o facultate si daca termini liceul la un profil care nu iti place, o sa regreti mai apoi

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Da, ai putea sa te risti sa te muti, pentru ca matematica este mai grea la liceu, franceza daca ai un profesor bun o poti invata cu usurinta:*. sau poti sa te duci la intensiv engleza:d

| TheAce a răspuns:

Nu e obligatoriu sa faci franceza. Poti face germana. Cat despre alegere, as alege desigur varianta filo, eu terminand la vremea mea un profil uman si dand bacul din istorie (btw, bacul la istorie nu e atat de greu pe cat pare, daca inveti timp de un an nu vei avea probleme in a lua o nota peste 9, de ce nu chiar 10). E important insa sa stii si ce facultate vei dori sa urmezi dupa.

| leeya a răspuns:

Eu zic ca mai bine il dai din mate, ai mai multe oportunitati dupa aceea te poti inscrie la o facultate mai buna

| blueskies14 a răspuns:

Filo! Acolo sunt si eu. Istoria- poti reti date mai usor, pentru ca sunt si interesante. big grin..Matematica pe cand- iti dai foc singur la creier. big grin Iar franceza eu una o ador, si daca esti atent inveti, depinde si de profesori, dar aceasta lb. este si foarte uzuala. Din cate stiu in America se vorbeste si engleza si franceza.