Nimic.Eu am exact pe dos situatia.Ai mei imi zic sa mai ies si eu cu prieteni si eu le zic ca nu vreau
Sincer, mie imi e cel mai bine acasa
Dar daca as fi in situatia aia, le-as face cunostinta cu prieteni cu care ies mai des ca sa vada ca nu sunt asa rai.Si am stabili impreuna un orar la care sa vin acasa si l-as respecta
Depinde de varsta care o ai.eu am 14 ani si am destul de multa libertate.adica ma lasa afara de la 11-12 dimineata pana la 9 seara.acum nu stiu ce fel de parinti ai tu...sau cine este in cauza. Fa-i sa inteleaga ca ai si u nevoie sa iesi, sa cunosti lumea.mai ales in vacante... avand in vedere cat de solicitanta este scoala
Pffffffffff sunt in aceeasi situatie ca si a ta dar eu nu fac nimic ma rog doar sa treaca timpul mai repede sa fiu majora si sa nu imi mai poata ei inpune nimic.Si nu cred ca este ceva de facut in privinta lor ca asta e sunt parinti nostri si pana nu vom fi majori nu vom putea face nimic
Pai daca. as avea 13-14 ani. as fi de acord cu ei.sa nu fiu prea libertina. dar la varsta mea as pleca pe usa.si nha
Pai mai daca nu te lasa inseamna ca sunt incuiati tare de tot... dar daca as fii eu in locu tau l-eas zice ca nu mai suport sa stau in casa
sau daca nu ma intelegeau ma certam cu ei...nu mai vorbeam cu ei...si peurma cand le ziceai vreau sa ies nu iti mai ziceau nu
deeaela întreabă:
BUCURROBERTA întreabă: