"Voi ce ati face"?
As invita-o pe ospatarita la un suc, sa putem vorbi si sa ne cunoastem mai bine.
Este clar ca ii esti simpatic, mingea e acum in terenul tau!
Pai da dar eu dupa cum gandesc acum daca o invit si ma refuza si imi spune ca are prieten si asa eu o sa ma simt tare prost si imi va si parea rau ca m-am bagat, stiu nu e normal sa ma gandesc asa dar... Atunci pot face ceva ca sa stiu sigur? De exemplu sa intreb un coleg maine daca nu face el comanda si sa si mearga el dupa comanda si daca lui nu ii pune acel servetel inseamna ca ma place sigur si asa imi va fi si mie usor sa o invit la suc samd
O inviti la suc, nu o jignesti, iar daca te refuza nu e un capat de lume.
Ca barbat, vei primi si refuzuri. Ar trebui sa scapi de frica asta cat mai repede.
Lasa manevra cu colegul, e ca si cum ai testa-o pe biata fata. Iar daca ala o invita la suc, ramai de fraier!
Pai el nu o va invita pentru ca are deja pe cineva si se va si insura cat de curand cu acea fata
Deci e ok daca il intreb daca nu comanda el si sa se duca el dupa mancare?
Nu, nu e ok. E un mod de manipulare.
Intreaba fata. Asa e cel mai corect.
Sa o invit la un suc? Si chiar si daca de cele mai multe ori nu zambeste cand ma vede tot se poate sa ma placa?
Invita fata la un suc!
Daca vrei, ca din ce se vede mai mult nu vrei.
Si daca sa zicem ca vreau, chiar si daca e asa ca nu am ce sa spun mai nimic tot timpul, sa nu imi pese de asta si sa o invit si fie ce o fi?