| ArinaMK a întrebat:

Voi ce ati face daca prietena voastra cea mai buna ar auzi de la colegele ei rele cum ca tu iai fi prietena numai pentru. ca cica are bani;
iar ea ar intreba mai multe colege(toate foarte rele) si toate ar confirma acest lucru si
v-ar zice ca nu mai vrea sa fiti prietene cele mai bune ci doar asa sa nu fiti char dusmane...
pentru. ca asta mi s-a intamplat azi.
Dar credeti-ma nu e adevatat!
ofer funda...

5 răspunsuri:
| Sin a răspuns:

Nu as face nimic.O las in plata ei. Daca nu are incredere in mine si asculta de toate gurile rele atunci inseamna ca nu imi e prietena.

| buburuza_4437 a răspuns:

Cu siguranta acele fete vor sa va distruga prietenia.sun invidioase! dar tu nu le da ocazia sa se bucure si vorbeste ca prietena ta si explica-i care e adevarul

| RainUmbrella a răspuns:

Poate tu nu te-ai lua dupa fetele acelea rele. Dar exista si persoane care cred repede tot ce li se zice. Du-te si impaca-te cu ea pentru ca daca nu o faci le indeplinesti dorinta fetelor alea. De-abia au asteptat sa nu mai fiti prietene dar trebuie sa le arati ca esti mai buna de atat. Du-te la prietena ta si zi-i : Nu te mai lua dupa toata lumea! Ele de unde sa stie ca sunt prietena cu tine doar pentru bani? Se cunoaste ca sunt mincinoase! Vor doar sa strice prietenia noastra! Tu stiai ca nu ne plac?!?!?! Sunt cea mai buna prietena a ta hai sa ne impacam!

Sper ca te-am ajutat!

| RainUmbrella a răspuns:

Intreab-o pe prietena ta : Ele ti-au zis ca sunt prietena cu tine doar pentru bani. Dar ele de unde sa stie? Vezi ca sunt mincinoase!

Si impacati-va

| Samira_1879 a răspuns:

In primul rand:
Ia's spune ei sa nu le asculte, si sa ma creada.
si in al-2-lea rand le'as da o lectie ''prietenelor'' tale