Pai ai deranjato cu ceva, spune-i mai tu esti, prietena mea cea mai buna spune-mi de ce te porti asa?
Poate ai facut tu ceva ce a deranjato, eu zic sa vorbesti cu ea sa o intrebi care e motivul comportamentului ei, daca ai facut ceva gresit care a deranjato, si daca spune ca nu spune'i ca te simti exclusa fata de cum erati inainte. Bafta :*
Inteleg cum te simti si eu am patit-o m-a lasat pentru una care stie ce-i de capul ei si cum o barfeste dar chiar daca mai vb cu ea nu mai are nici o ansa sa-mi fie cea mai buna prietena si dupa 2 saptamani apare o fat pe care se pare ca o cunosteam de la gradi si acum vb foarte mult cu ea dar eu nu-ti spun sa nu mai vb cu ea crede-ma ca ea o sa inceapa sa vb din nou cu tine nu trebuie sa-ti faci griji cauta si tu pe cineva si o sa vezi adunci cund o sa vada ca nu ii duci lipsa o sa vezi ca o sa fie bine
Daca stii ca ai gresit cu ceva cereti scuze sau cineva a bagat vreo stramba ca se poarta si daca nu iti lamureste cauza, la revedere nu este demna sa iti fie prietena.
Păi. Parerea mea e ca trebuie sa discuti cu ea.
Poate era doar intr. o pasa proasta.
Sau poate a aflat vreo minciuna despre tine...Cum ca ai fi barfit. o sau lucruri din astea.
De aceea este foarte important sa discuti cu ea.
Din nefericire daca continua cu comportamentul acesta, ar trebui sa renunti la prietenia cu ea.
Mai exista o multime de prietene minunate.
PS: asigura. te ca nu te inseli si nu exagerezi.
Te pup >:d
Crezi ca daca nu mai vorbesti cu ea vei rezolva ceva? Poate ca ea asta asteapta, poate s-a plictisit de prezenta ta sau poate tu i-ai gresit si nu ti-ai dat seama, incearca sa vorbesti cu ea si sa lamuriti problema. Dupa cum s-a purtat cu tine tind sa cred ca nu este o prietena adevarata, un adevarat prieten nu te-ar face sa suferi. Ai grija vorbiti si vedeti ce puteti face. prietenia este cea mai minunata relatie dintre doi sau mai multi oameni.