| VζŠё ¢ΦLô®α†€ a întrebat:

Voi ce ati face daca prietena voastra cea mai buna ar sta mai mult cu alt cineva in ore ar rade cu acea persoana si pe voi nu var mai baga in seama sau daca la un joc var refuza pe voi si ar alege pe alt cineva sau daca ai intreba-o un lucru si ar raspunde urat si daca cealala persoana a intrebat acelasi lucru doar ca iei iar fi raspuns mai frumos cu calm? pana azi nu mi-a facut asa si nu am avut motiv sa ne certam dar chiar m-am suparata astept pana maine daca va fi tot asa atunci nu mai vb cu ea? voi ce spuneti fundita crying

7 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

O discutie face to face ar rezolva toate problemele.

| TabooR a răspuns:

Pai ai deranjato cu ceva, spune-i mai tu esti, prietena mea cea mai buna spune-mi de ce te porti asa?

| VodkaCoca a răspuns:

Poate ai facut tu ceva ce a deranjato, eu zic sa vorbesti cu ea sa o intrebi care e motivul comportamentului ei, daca ai facut ceva gresit care a deranjato, si daca spune ca nu spune'i ca te simti exclusa fata de cum erati inainte. Bafta :*

| DidiChanx3 a răspuns:

Inteleg cum te simti si eu am patit-o m-a lasat pentru una care stie ce-i de capul ei si cum o barfeste dar chiar daca mai vb cu ea nu mai are nici o ansa sa-mi fie cea mai buna prietena si dupa 2 saptamani apare o fat pe care se pare ca o cunosteam de la gradi si acum vb foarte mult cu ea dar eu nu-ti spun sa nu mai vb cu ea crede-ma ca ea o sa inceapa sa vb din nou cu tine nu trebuie sa-ti faci griji cauta si tu pe cineva si o sa vezi adunci cund o sa vada ca nu ii duci lipsa o sa vezi ca o sa fie bine big grin

| Hombre a răspuns:

Daca stii ca ai gresit cu ceva cereti scuze sau cineva a bagat vreo stramba ca se poarta si daca nu iti lamureste cauza, la revedere nu este demna sa iti fie prietena.

| buzz_1876 a răspuns:

Păi. Parerea mea e ca trebuie sa discuti cu ea.
Poate era doar intr. o pasa proasta.
Sau poate a aflat vreo minciuna despre tine...Cum ca ai fi barfit. o sau lucruri din astea.
De aceea este foarte important sa discuti cu ea.
Din nefericire daca continua cu comportamentul acesta, ar trebui sa renunti la prietenia cu ea.
Mai exista o multime de prietene minunate.

PS: asigura. te ca nu te inseli si nu exagerezi.
Te pup >:d

| andre999 a răspuns:

Crezi ca daca nu mai vorbesti cu ea vei rezolva ceva? Poate ca ea asta asteapta, poate s-a plictisit de prezenta ta sau poate tu i-ai gresit si nu ti-ai dat seama, incearca sa vorbesti cu ea si sa lamuriti problema. Dupa cum s-a purtat cu tine tind sa cred ca nu este o prietena adevarata, un adevarat prieten nu te-ar face sa suferi. Ai grija vorbiti si vedeti ce puteti face. prietenia este cea mai minunata relatie dintre doi sau mai multi oameni.