| CyberEye a întrebat:

Voi ce ati face daca v-ati culca in patul vostru (in Romania) si sa va treziti in New York la mii de km? cel mai interestant/bun/haios rasp. primeste fundoi

11 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

Aș spune că mo răpit extratereștrii și că atunci când vroiau să facă experimente pe mine, nava lor, a dat peste o pasăre, iar eu. am căzut din navă și am ajuns într-un pat din NewYork.
Bineînțeles că aș căuta în apartamentul în care mă aflu, baniiii, ca să merg la shopping. Mi-aș face ceva poze, aș merge la Statuia Libertății (îs foarte curioasă dacă este așa de grasă ca-n poze), iar apoi, m-aș duce iar în ap. ăla și m-aș culca la loc. (următoarea zi dacă m-aș afla tot acolo, aș fi cea mai happy din lume).
Sper numa să nu dea buzna cineva peste mine în apartament laughing)

| KirigayaKirito a răspuns:

M-as culca la loc. laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

M as duce sa mananc un hot dog de ala de al lor de prin Manhattan.

oricum nu cred ca e posibil, si prin vis cred ca ai nevoie de viza.

| Xtadelo a răspuns:

Hmmm...m-ai pus pe ganduri thinking
Pai m-as plimba prin oras ( desi o sa ma simt ca baietelul din "Singur acasa- pierdut in New York" big grin ) si cine stie, poate voi intanli o vedeta pe acolo laughing ( o sa-i cer autograf si o sa fac o poza pe care o s-o postez pe facebook rolling on the floor )
Nu mai stiu ce as putea face, dar sunt sigura ca nu o sa ma plictisesc.

Si nu o sa ma culc la loc, ca sa ajung acasa ( in Romania) ...pentru ca VARA NU DORM laughing

| danielalex a răspuns:

Asta nu se poate si chiar daca ar fi asa as face un control la cap!

| CyberEye explică:

Nuuu sa nu fie cale de scapare asa usoara laughing sa trebuiasca sa vii ca un om normal cu avionu...sau pe jos laughing

| CyberEye explică:

Eu as vizita cateva zile locurile..asa ca boschetarii pe strada rolling on the floor dp as cauta un telefon sa sun pe cineva sa ajung acasa laughing

| CyberEye explică:

Mda,m-as duce sa il vad pe Michael Jackson laughing

| Anonimul245 a răspuns:

o vizitez pe doamna libertate

| Lissy_7308 a răspuns:

Stii cum se zice visele pot devenii realitatehee hee