Aș spune că mo răpit extratereștrii și că atunci când vroiau să facă experimente pe mine, nava lor, a dat peste o pasăre, iar eu. am căzut din navă și am ajuns într-un pat din NewYork.
Bineînțeles că aș căuta în apartamentul în care mă aflu, baniiii, ca să merg la shopping. Mi-aș face ceva poze, aș merge la Statuia Libertății (îs foarte curioasă dacă este așa de grasă ca-n poze), iar apoi, m-aș duce iar în ap. ăla și m-aș culca la loc. (următoarea zi dacă m-aș afla tot acolo, aș fi cea mai happy din lume).
Sper numa să nu dea buzna cineva peste mine în apartament )
M as duce sa mananc un hot dog de ala de al lor de prin Manhattan.
oricum nu cred ca e posibil, si prin vis cred ca ai nevoie de viza.
Hmmm...m-ai pus pe ganduri
Pai m-as plimba prin oras ( desi o sa ma simt ca baietelul din "Singur acasa- pierdut in New York" ) si cine stie, poate voi intanli o vedeta pe acolo ( o sa-i cer autograf si o sa fac o poza pe care o s-o postez pe facebook )
Nu mai stiu ce as putea face, dar sunt sigura ca nu o sa ma plictisesc.
Si nu o sa ma culc la loc, ca sa ajung acasa ( in Romania) ...pentru ca VARA NU DORM
Nuuu sa nu fie cale de scapare asa usoara sa trebuiasca sa vii ca un om normal cu avionu...sau pe jos
Eu as vizita cateva zile locurile..asa ca boschetarii pe strada dp as cauta un telefon sa sun pe cineva sa ajung acasa
Bumbii întreabă: