| miranda2 a întrebat:

Voi ce cadouri ati primit anul trecut de MOS NICOLAE si MOS CRACIUN?
Dati-mi cat mai multe raspunsuri!
Imi place sa le citesc!

1 răspuns:
| NewSummer2013 a răspuns:

Ok happy

Eu anul trecut de Mos Craciun am primit:

un palton alb cu negru :X
o sapcutza perfect asortata happy
3 bluze de iarna (una toata facuta din mnu stiu ce fel de material pufoslove struck; alta era albastra cu pufulet moale la gat si niste nasturi mari transparenti ca de cristal pe piept si una mulata super fhaina!winking )
apoi am mai primit o rochie de iarna (partea cea mai interesanta la ea era faptul ca nici nu ziceai ca-i rochie laughing arata exact ca o fusta si o bluza, bluza era groasa de iarna, iar fusta scurta rosie, cu cateva dungi negre love struck dar ceea ce o facea si imi si era cureaua! de fapt mai mult modelul curelei love struck pfff.nici macar nu pot sa descriu dar era fhaina raw. Dar rochia trebuia purtata cu colanti si cizme ianltehappy )
bun, pe langa asta am primit o tableta mare de ciocolata, o posetuta micuta in care sa-mi tin banii, portofelul, tell-ul cand merg prin oras happy si un strugurel deosebit. Deoarece desii era strugurel colora buzele (la al 2-lea strat). Si le facea lucioase si rosii love struck laughing Cam mult rosu, mnu?! Eh, asta e! Culoarea mea favorita!love struck Doar e Craciunuuul!
Si acum elementul surpriza:
am mai primit intre-o cutie, frumos sigilata un fel de animalut pufulin care...era rotunjor si cu niste urechiuse lungi si late (dar nu era iepure) iar la piciaore avea talpile precum oamenii. Avea cioc si niste ochisori maaaari si frumosi. Era un Furby. happy
Acest "Furby" merge pe baza de baterii. I-am dat drumul si a inceput sa vb, sa topaie, sa dea din urechi si sa se legene intr-o parte si-n alta. Din pacate nu prea intelegeam eu ce spune, dar a fost destul de usor sa ma prind ca daca il mangai pe burtica incepe sa "toarca" precum o pisica, iar daca il piscam de spate sarea si tipa.hee hee Destul de amuzant, mnu? happy El vb in germana. Pf... iar eu.mnah nu prea mis eu as in Germana, asta e! Am citit manualul de instructiuni si am inceput sa-i pun intrebari in germana. Si culmea! El imi raspundea! Cu el poti sa te mai joci un fel de ( 1, 2, 3 la perete si inapoi-stop!) un fel de... happy Yep, iar ce-l mai fhain este cand ii spui sa doarma. E asa dragut cand inchide ochii si incepe sa sforie din cioculetz. O da! Am uitat sa specific ca are un pufulet in varful capului cam zburlit el. Pufuletul acela ii se ridica cand e speriat. (O data cu urechile.)
(acum, daca nu v-am plictisit si asa destul laughing oare mai are rostul sa descriu si culorile?! apoi mnah. s-o fac si pe asta...are blanita de culoare... un bej frumos deshis spre alb, pe burtica este un rozaliu, iar motul din varf alb. Ochii mari si maro, iar cioculetul portocaliu spre galben. In fineh.culoarile sunt ff placute, iar el e un scump!)

Asaaa...si ca sa fie lista intreaga! Am mai primit un papagal cu toate culorile pe el, frumos pus intr-o colivie, pe care am agatat-o de un cui, asa...partea interesanta era faptul ca repeta tot ce-i spuneai. Absolut tot. laughing Am inebunit-o pe maica-mea cu el laughing Eh, eh. ce fhain era pe atunci

Fhaine cadori, mnuh?! Avand in vedere ca am 14 ani...happy

U cea-i primit?! :*:*:* Cred ca si u trebuie sa fii primit ceva interesant happy:*:*:*

O da! Si ca sa nu uit! Iti urez "Craciun fericit" de pe acumhee hee

Deci: CRACIUN FEEEEEEEEEERICIIIT!
starstarstarstarstarstarstarstarstarstarstarstarstarstarstarstarstarstarstarstarstarstar

Întrebări similare