Eu am Vodafone pe abonament si Vodafone cartela reincarcabila pe care o folosesc pentru internet.Am ales Vodafone deoarece cunoscutii mei au Vodafone, sa pot vorbi cu ei. Fa-ti o lista cu ofertele care sunt la fiecare retea si in functie de asta si de ceea ce te intereseaza pe tine(minute in retea, nationale, internet pe mobil)alegi reteaua care-ti convine. Aveam o parere buna despre Vodafone, dar intre timp mi-am cam schimbat parerea.Totusi eu prefer Vodafone.Am avut si Cosmote cartela reincarcabila si am fost cat de cat multumita. Orange nu am avut de curand.Nu prea au oferte bune decat rar.
Buna.Eu folosesc cartela de Orange. Cei de la Orange au foarte multe optiuni si chiar convenabile.Adik eu cu 4 euro imi pun 400 min+400 sms`uri+40 min nationale si internationale.
Buna!Pai eu am folosit de cand am telefon cosmote, pentru ca erau oferte destul de convenabile, de Orange nu prea stiu, ca nu am avut niciodata.Acum insa am Vodafone, nu ca-mi dsplacea cosmote-ul, dar prietenul meu ese pe vodafone.Mergi la un magazin din-acesta mai mare, si intereseaza-te despre fiecare retea, persoanele de acolo te pot lamuri cel mai bine.Ai grija de tine!
Pai depinde si de prieteni, parinti, rude... daca majoritatea sunt pe Orange eu zic sa iti iei cartele de Orange sau daca majoritatea sunt pe cosmote la fel, pentru ca la orice oferte ai mai multe minute in retea.
Tu decizi...
Geo2969686 întreabă: