Doi oameni numiti '' parinti '' pierd 5 minute din timpul lor sá iti dea viatá. Te nasti dupá 9 luni, máta te injurá in fiecare zi ca ai spart nu stiu ce vazá de la bunuso peste cativa ani ai o prietená, iti tai venele, ajungi un betiv si un drogat, te uita toti iti iei un job, iti faci familia ta si dupa aia traiesti fericit.
Iar de aici rezultá cá viata este de cácat cu parti rele si bune, mai putin bune si iti doresti ca mata si tactu sa fi avánd un prezervativ acum multi ani in urma. O seara buna. Pa!
Viata inseamna pentru mine tot ce e mai bun, ocazia mea de a trece prin lume sub o anume infatisare si sa vad cum sunt oamenii, cine ma intelege, cine tine la mine si cine barfeste pe la spate. Desi de mult ori suntem pusi la incercari grele in viata nu trebuie sa ne punem capat zilelor pentru ca vom trece si prin lucruri mai placute, dar si mai neplacute si personal cred ca cel mai important in viata ar fi iubirea, sanatatea si sinceritatea.
Viata este data nou doar pentru ca ca noi sa primim placere de a traio.Noi suntem fiinte simple si dupa moarte nimic nu ne astepta doar un somn si noi nici nu vom stii ca suntem "dusa" si tot asa.Noi singura ce trebuie sa facem este sa primi placere de la viata si la fiecare ii diferita.Cineva primeste placere ca are multi copii, cineva care are multi bani si tot asa.Dar eu de exemplu o sa fiu fercit ca voi sti ca am 2 copii care ma iubesc si o sotie care este dornica de dragoste tot timpu si am invedere si nu numai de sex dar si de sentimente
Pt. mine viata e un rahat!
Mi-a luat tot ce aveam mai scump și drag!
Iar acum......nu mai am deloc niciun rost.
Si tu ai crede la fel dacă ti-ar muri prieteni acre au muri prea devreme la 19 ani? cum ma sa mori asa. prea devreme sau membri ai familiei
Viata mea e de rahat! Nu mi-e rușine s-o zic!