| Julya89 a întrebat:

Voi ce credeti? Cum este mai bine? Sa ai un prieten adevarat sau mai multi prieteni falsi? Dau funda raspunsului cu cea mai buna explicatie.

Răspuns Câştigător
| EyeCandy a răspuns:

Unul adevărat care la bine și la rău să fie alături de tine, cineva care să nu te judece și să te înțeleagă să te accepte cum ești tu, dacât mai mulți prieteni care profită și dispar când ție ți-e greu.

9 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Un prieten adevarat, in mod cert. Niciodata nu am suportat sa stau pe langa un grup de oameni (da, pe langa, fiindca niciodata nu m-as fi putut integra printre asemenea oameni) doar ca sa nu stau in casa si sa am o ocupatie. Mi se pare extrem de penibil si ipocrit. Prefer sa ma intalnesc ocazional cu un prieten (cunostinta, de fapt, pentru ca pana acum nu am intalnit niciun "prieten adevarat", fiindca este foarte rar genul asta de persoane, din pacate). Nu inteleg de ce majoritatea gaseste singuratatea sau faptul ca nu esti "popular" asa o mare tragedie.

| LauriK_9092 a răspuns:

Unul adevarat care este mereu langa tine si te ajuta orice ce ar fi.

| Resurrection a răspuns:

Clar sa ai un prieten adevarat deoarece sti ca te poti baza pe el pe lenga cei falsi.

Bafta!

| Antoniacopiluța a răspuns:

Parerea mea este ca ar fi ma bine sa ai un prieten adevarat De ce? Pentru ca si la bine si la rau iti este alaturi, te intelege totdeauna si nu te lasa la greu.In schimb cei falsi doar se folosesc de tinewinking. Sper ca te-am ajutat!

| BeAmazing a răspuns:

E mai bine un prieten adevarat ca acela te va ajutata oricand ai nevoie; decat mai multi prieteni falsi care cand ai nevoie de ei "imi pare rau, am altceva de facut"; intr-un fel e bine sa fii "prieten/a" cu toti.

Dar dupa parerea mea, si un prieten pe care tu il consideri cu adevarat un prieten bun, te va trada intr-o zi.

| FuckSchool a răspuns:

Mai bine sa ai unul, dar sa iti fie un prieten adevarat. Decat sa ai multi dar toti sa fie falsi. Un prieten adevarat iti este alaturi atat la bine cat si la greu, pe cand unul fals doar te folosestewinking.

| ƘЭлT a răspuns:

Unul adevarat el nu te va folosi niciodata nu va face misto de tine.Cei falsi fac mereu asta te folosesc mai ales cand ai bani la tine...Un prieten adevarat nu va cere niciodata bani de la tine dar daca i oferi tu poate va refuza sau nu dar nu te increde in prietenii falsi greu gasesti unul bun

| 21Ratio a răspuns:

Un prieten adevărat valorează mai mult decât inșii falși.
"Un prieten adevărat te prinde de mână și îți atinge inima."

| Sasha203 a răspuns:

Daca e sa-ti spun parerea mea, prieteni nu exista! chiar daca acum poate nu crezi, dar ai sa vezi, cand ti-e lumea mai draga te inseala...si nu doar o data. Sa ai cativa amici e foarte bine, dar nu iti incredinta niciodata un secret lor, sperand ca nu o sa spuna! Acea pesoana care iti spune diverse lucruri despre altii, fi sigura ca peste putin timp te va povesti si pe tine!