| NuConteazaCineSunt a întrebat:

Voi ce credeti? Daca vedeti un om pe strada in negru inseamna ca este "emo"? Eu nu cred. Poate fi in doliu. Parerea voastra care e? (prietenele mele tot spun ca ma imbrac in negru prea mult si la scoala bla bla)

9 răspunsuri:
| NewSummer2013 a răspuns:

Si ce-are?! Daca te imbraci in negru? Ce e raw in asta?!? Negru e cea mai sexy nonculoare! (iar cea mai sexy culoare este rosul, desigur) Trebuie sa ai curaj, FATA! NU mai asculta ce zic altii, lasa dracul cocalarii si pitzipoanecele asteah, ca nici ele nu stiu de capul lor! laughing

Uite ca de ex si eu ma mai imbrac in negru iar un tip, mai exact "un cocalar din ala pocit " a spus ca sunt un emo laughing Iar alt tip, culmea! A spus ca sunt manelista! laughing

Deci ce rezulta de aici?!?
Oamenii au pareri total diferite si nu trebuie sa te increzi in ei! Trebuie sa te imbraci cu ce-ti place tie si CU CE-TI STA BINE!

Adica. daca te imbracai numai in verde...nu mai ziceu ca esti emo! Ziceau ca esti vreo planta! laughing

Deci, mnah...ai priceput ideea. happy Ok?!
Deci capul sus!winking

| Maariiaa a răspuns:

Buna! Parerea mea personala este ca nu. Un om se poate imbraca in ce culoare vrea. Nu este nimeni in masura sa-l judece spunandu-i ca este,, emo" sau alte insulte. Cum ai spus si tu poate fii in doliu, sau poate ii place sa se imbrace in negru, poate doar in acea zi s-a imbracat in negru. Sfatul meu este sa le spui pretenelor tale ca este alegerea ta cum te imbraci. Nu insemna ca esti emo daca te imbraci mai des in negru.Prietenel tale insemna ca nu au minte, fara suparare. Imbraca-te cand vrei, unde vrei, in ce culoare vrei. Sper ca te-am ajutat! Te pup! Craciun fericit!

| Romancutza a răspuns:

Nu cred ca acele persoane sunt emo. Emo nu inseamna sa te imbraci sau sa te machezi intr-un anumit fel.

| Marynna a răspuns:

Normal ca un om imbracat in negru nu inseamna neaparat ca e emo. Cei emo se vad si dupa machiaj, genul de haine pe care le poarta(nu numai culoarea, si ce au desenat pe bluza etc), tunsoarea etc, stai linistita.Totusi,nu te mai imbraca numai in negru, la fetele tinere nu da bine sa fie toate in negruwinking

| M3HappyKid a răspuns:

Asa zic si de minehee hee nu inseamna asta inseamna ca`ti place culoarelaughing
dar se zice despre oamenii care poarta culori inchise vor fi bolnavi toata viatastraight facecrying Am sa ma fac Punk in toate culorile Zau daca nulaughing

| Rrrr a răspuns:

Părerea mea e că nu orice om îmbrăcat în negru-i emo happy. În plus, cine a zis că cei emo se îmbracă-n negru? De unde ştie acest lucru? Sau cine a stabilit ce e un "emo" şi cu ce se îmbracă?
De exemplu şi eu mă îmbrac în negru şi nu-s emo, doar iubesc negrul şi unele haine de această culoare chiar vin mult mai bine decât unele albastre, galbene etc.
Dacă văd pe cineva pe stradă îmbrăcat în negru nu mă întreb de ce e îmbrăcat aşa dacă nici nu cunosc persoana respectivă pentru că nu am de unde să-i ştiu motivele.
Eu zic să te îmbraci în continuare-n negru, dacă-ţi place negrul şi să nu ţii cont de părerea celorlaţi.>:d

| Roikiiii a răspuns:

Imbracate dupa gustul tau.Nu te lasa infulentata de alte persoane.Si eu ma imbrac in negru ca`a rock`eritza si port tinte si tot felul de accesorii iar cine nu ma palce asa cum sunt sa ma pupe`n ******. Un sfat iti dau daca vrei il iei in considerare daca nu asta`i : FI TU INSASTI :*love struck mult noroc

| comycutza a răspuns:

Nu adica simie imi place sa ma imbrac in negru e o culoare mai "speciala" sa zicem ma simt bine imbracata in negru.nu ar trebui sa iti pese de ce spun alti daca tie iti place restul nu cont :*

| xXx_6966 a răspuns:

Sa fii emo nu inseamna sa fii doar imbracat in negru, mai sunt si alte calitati, spune-le prietenelor tale ce inseamna sa fii emo si o sa te inteleaga ca nu esti emo, spune-le ca tu nu te porti ca ei dar te porti ca un om normal doar ca iti place sa umbli imbracata in negru.