| frumusyka334 a întrebat:

Voi ce credeti de relatiile la distanta? cu m vi se par functioneaza? fundita lol!

Răspuns Câştigător
| Bunny a răspuns:

Daca este o relatie mai veche cu siguranta va putea trece si peste acest "hop", atata timp cat iubirea este sincera. Distanta nu o sa fie pentru totdeauna un obstacol ci doar pe o perioada de timp.Cu siguranta un cuplu care se iubeste cu adevarat poate trece peste orice.Mai greu este pentru cei care sunt la inceput pentru ca abia se cunosc si deja ii desparte ceva. Sper ca te'am ajutathappy.

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Depinde cat de sudate sunt.Relatiile care au fost in realiate si apoi se muta in planul fictiv au sanse mai mari sa reziste decat cele care au fost mereu onlinehappy

| HBK a răspuns:

Relatiile la distanta merg atata timp cat focul iubirii pasiunii chiar si increderii inca mai arde.Atunci cand s-a stins, se stie, s-a stins tot.

| Crisu_7532 a răspuns:

Sincera sa fiu, nu cred ca relatiile la distanta rezista. Ar putea rezista daca ar fi vorba de o separare temporara (de ex. baiatul pleaca la facultate in alt oras/tara dar vine in week-end-uri acasa, la fata). in schimb, daca este vorba de o relatie la distanta indelungata (de ex. baiatul e din Bucuresti iar fata din Craiova) nu cred ca relatia va rezista. Sau nu cred, in primul rand, ca s-ar putea numi relatie. O relatie serioasa presupune apropiere, presupun confort si obisnuita, presupune sa te trezesti dimineata langa partener, sa beti cafeaua impreuna si sa va incepeti ziua impreuna. Presupune sa mancati impreuna, sa va uitati la un film impreuna, sa adormiti impreuna. Neputand face mai nimic din toate astea in cazul unei relatii la distanta, nu cred ca relatia are sanse de reusita. Ca sa nu mai punem la socoteala posibila gelozie si lipsa de incredere. Este dificil sa ai o relatie si sa nu stii unde iti e partenerul sau ce face. Si se pot intampla multe pentru ca tentatii sunt oriunde. Atat barbatii cat si femeile cred ca ar fi dispusi sa aiba o relatie in "apropiere" decat o relatie la 300 de km distanta.

| DennyxD a răspuns:

Depinde cum ai cunoscut acea persoana.adica daca ai vazut-o vreodata si a plecat undeva departe sau daca ai cunoscut-o prin intermediul netului.in cazul netului nu poti sa ai asa incredere adica nu stii exact ce face acea persoana in orasul lui.nici daca sta aproape de tine toata viata nu poti sa cunosti bine un om.
funda?happy

| andreeabeb a răspuns:

In general nu! dar exista si exceptii...atata timp cat cei doi se plac mult, tin unul la altul, exista incredere intre ei si sunt dispusi sa faca compromisuri. relatia poate dura mult timp si asa la distanta. te pup

Întrebări similare