anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce credeti despre TPU?happy. Cel mai frumos raspuns va primii funda.

9 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

TPU pentru mine este un site interesant si special. Cand esti trist sau vesel sau ai vreo nelamurire aici esti ajutat. TPU este un prieten adevarat!

| MarianWLF a răspuns:

Pai am si spus-o intr-o intrebare(bine nu era chiar intrebare) ca TPU este a doua mea familie si simt ca aici pot discuta despre orice.
Plus ca aici am legat multe prieteni si pe mess si pe fb chiar si care stau in acelasi judet cu mine.
Ma bucur ca am acest site lumea se ajuta una pe alta si este civilizat nu ca alte site-uri pline de injuraturi.
Aici suntem o familie asa ca te salut surioarahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa parerea mea TPU e un site la care poti apela cand vrei sa gasesti o rezolvare, un sfat, un raspuns, prin intermediul lui poti sa-ti faci noi prieteni ....cam asta cred eu! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Raspunsurile voastre au venit din inima, si asta ma incanta. Toate ar merita funda...happy

| DaniAdrian a răspuns:

Este un site frumos dar il cam strica unele persoane increzute care sa cred cei mai destepti aici si fata in fata sunt niste blegi, si vin aici sa comenteze la tot felul de intrebari la care ei chiar nu ar trebui sa raspunda. Adica sa fim seriosi tu nu ai nici o treaba cu datu sfaturilor in viata reala si vii aici si crezi ca ai putea sa faci ceva mai bun aici?! Atat am avut de spus.

| wyla a răspuns:

TPU aici mi-am gasit locul aic am pus o intrebare la care prieteni buni de pestte tot ma-u ajutat ca recompensa am raspuns si eu la cateva pe care le-am stiut ca la aceasta intrebare mi-am facut prieteni buni aiciwinkingwinkingwinkinghee hee ador TPU love struck love struck:z prieteni buni aici gasesti intrebari chiar si povesti fara a mai ezita raspunsul l-am si format big grinbig grinbig grinbig grinbig grin

| D4ny3l4 a răspuns:

TPU estte un sait foarte interesat. unde inveti sa faci schimb de pareri cu alte persone, unde inveti lucruri noi.TPU este prietenul meu virtual care este langa mine neconditionat si care ma ajuta la greu.

| RLzZ a răspuns:

TPU este cel mai mai nu stiu cum sa-i zic oricum e super tare si primesti rasp imd happy :X dar pacat ca sunt unii copii care stau pe TPU si pun intrebari fff stupide straight face mno deci e super tare cu exceptia copiilor de 12 anistraight face

| Geo10 a răspuns:

Eu cred ca TPU este cel mai interesant site deoarece ne putem ajuta si comunica. Ne dezvoltăm abilitatea de a lucra în colectiv ceea ce este foarte important într-o meserie. Ne arată că împreună suntem cei mai puternici. Parerea mea este că cei care au cont pe acest site au ceva de demonstrat în această viată și că în loc să se joace, pierzând timpul aiurea, preferă să ajute pe cineva.