| Love_3739 a întrebat:

Voi ce credeti prima iubire se uita usor sad?

Răspuns Câştigător
| ella_2749 a răspuns:

Am uitat prima iubire da si acum imi mai amintesc faze care ma fac sa plang

6 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Daca gasesti o persoana care sa te iubeasca si sa te faca sa uiti de prima iubire, da, cred ca se uita usor.

| MyFirstLove a răspuns:

Prima iubire nu se uita niciodata normal daca a fost iubire daca nu treci usor peste. Dar eu raman la parerea ca nu se uita niciodata love struck

| MuresanVlad a răspuns:

Prima iubire siguur nu se uita usor! Si de ce? Pentru ca atunci, prima data te-ai sarutat, prima data ai simtit fluturasii in burta, prima data te-ai tinut cu persoana iubita de mana, toate le-ai incercat pentru prima data. Si este la fel ca si atunci cand primul om a ajuns in spatiu(Gagarin) si toata lumea il stie pe el, dar pe oameni nu ii mai intereseaza pe ceilalti calatori in spatiu. La fel este si iubire! Prima iubire nu o vei uita, ci ti se va intipari in minte, dar daca vei ajunge la urmatoarele iubiri, aceasta nu va mai fi asa de pronuntata, dar totusi, iti poti aduce aminte de aceste prime momente cu dragoste, si i le poti relata celui din prezent, si sa ii spui ca uite, povestea mea se repeta din nouhappy MAI FRUMOS SI MAI MINUNATA POATEhappy

| Georgiana_5221 a răspuns:

Nu prima iubire se uita cel mai greu!

| janine9815 a răspuns:

Nu neapărat. Prima mea iubire am uitat-o foarte uşor, în schimb, a doua iubire nu am uitato încă şi a trecut deja un an şi 4 luni. Deci depinde. happy

| LetsPutASmileOnYourFace a răspuns:

Prima iubire se uita ff usor laughing

Întrebări similare