Televiziunea reprezinta pentru majoritatea dintre noi un mod placut de relaxare, de petrecere a timpului liber, dar si un sprijin deosebit in momentele de plictiseala. Posturile de televiziune, din ce in ce mai numeroase, incearca pe cat posibil sa ofere o gama diversificata de emisiuni TV pentru toate varstele. Astfel, rolul televiziunii in viata noastra este extrem de important, ajungand de la un simplu mod de a te relaxa, la o dependenta de neinvins, mai ales in randul copiilor.
Face si bine si rau.
Pai nu stiu...la televizor sunt oamenii care vb PROSTII si aud si copii mai miki.Nu mi se pare prea bine...trb sa le dea educatie buna nu reaa
Dupa parerea mea efectul depinde de fiecare, de educatia si caracterul fiecaruia, de judecata pe care o are, de tendintele inascute si cat este de influentabil. Sa nu uitam ca exista telecomanda si nu trebuie sa ne uitam numai la exemplele rele. Din punctul meu de vedere efectul este neutru, nu ma influenteaza nici in rau si nici in bine, pot sa trec prin filtrul gandirii si experientei mele orice gen de emisiune si sa aleg la care ma uit. Pe mine televiziunea ma ajuta sa fiu mai informat, in multe domenii si sa aflu lucruri noi, pe care nu le stiam ori sa-mi sedimentez si intaresc unele convingeri. Numai bine!
Buna.
Paii.depinde in ce sens. adica. daca te plictisestii sau vrei sa vezi un film. emisiuni. [ care pot fii si prostesti, si educative ] atunci te uiti la tv.
dar sunt undele emisiuni care sunt chiar stupidee si n`ai nimic de invatat.
Funda?
myself_9883 întreabă: