Sincer,eu ma duc la mall sa-mi cumpar(nu ma dau mare). Acolo de exemplu:intr-o zi am fost sa-mi cumpar ceva si am luat mai multe(erau camasi albe), am luat atat de multe incat le-am scapat pe jos si nimeni nu mi-a zis nimic.Mama mea isi cumpara de la magazine din astea pentru ca alea de la mall nu ii vin.Ea tot casa pateste cu vanzatoarele astea siloase.Se plimba pe langa tine asa pentru ca se teme sa nu furi din marfa.Nu sunt camere de supravegheat ca in magazinele astea de fite....Se poarta asa pentru ca sunt plictisite si de serviciul pe care il au si pentru ca stau atata timp in picioare, de la caldura..etc.
N-ai ce sa le faci.PROASTE!
Prietene nu ar trebui sa bagi la suflet astfel de lucruri, mai ajut si eu prin comert din cand in cand iar persoanele pe care le ajut sunt foarte amabile dar ideea este ca atunci cand un domn/doamna in special copii vin sa cumpere ceva pe vanzator il intereseaza daca chiar ai de gand sa cumperi acel produs nu doar sa vezi cat este pretul s au doar sa te uiti la el, este o chestie acolo daca ma intelegi ) dar asta nu înseamnă ca trebuie ca vanzator sa nu fie politicos poate are câţiva draci pe el din ultima vreme, de la căldură probabil
Nu intru mereu doar cu gandul de a cumpara. Poate vreau doar sa ma uit, ce e gresit in asta? Si in plus, nu e vina mea ca are doamna draci de la caldura si ii varsa pe clienti, raspunzand cum raspunde