| alexandra152 a întrebat:

Voi ce experiente aveti cu vanzatoarele nepoliticoase si cum le raspundeti?
De fiecare data cand merg sa imi cumpar haine si intru intr-un magazin ma fixeaza cu privirea,se plimba dupa mine prin tot magazinul intrebandu-ma " ce doresti?" (eu le vorbesc mereu cu dumneavoastra,ele nu),cand intreb care este pretul sau daca are marimea mea parca o deranjez.

Am avut astazi o experienta cu o vanzatoare deloc amabila, am cerut o marime la un pantalon de sport, m-am mai uitat apoi prin magazin cu gandul ca poate mai gasesc ceva si apoi am fost la cabina de proba.Cand am iesit, i-am spus doamnei ca nu imi plac cum imi vin pantalonii si nu ii cumpar,la care ea imi spune pe un ton jalnic "pantalonii astia nici nu se probau,trebuia sa ma intrebi inainte sa mergi la cabina. i-ai mai lasat si pe jos si s-au murdarit" ( nici macar nu ii pusesem pe jos). Am plecat imediat in magazin, astfel de vanzatoare ar trebui date afara.Ma lua cu "nu se probau". Daca ii cumparam nu mai zicea nimic.

Sunt eu singura care pateste asa de fiecare data? Voi ce experiente aveti si cum reactionati cand va vorbesc urat vanzatoarele?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mergi si tu la magazine mai serioase

| manumescbosssdeboss a răspuns:

Sincer,eu ma duc la mall sa-mi cumpar(nu ma dau mare). Acolo de exemplu:intr-o zi am fost sa-mi cumpar ceva si am luat mai multe(erau camasi albe), am luat atat de multe incat le-am scapat pe jos si nimeni nu mi-a zis nimic.Mama mea isi cumpara de la magazine din astea pentru ca alea de la mall nu ii vin.Ea tot casa pateste cu vanzatoarele astea siloase.Se plimba pe langa tine asa pentru ca se teme sa nu furi din marfa.Nu sunt camere de supravegheat ca in magazinele astea de fite....Se poarta asa pentru ca sunt plictisite si de serviciul pe care il au si pentru ca stau atata timp in picioare, de la caldura..etc.
N-ai ce sa le faci.PROASTE!

| FlorinCorlateanu1 a răspuns:

Prietene nu ar trebui sa bagi la suflet astfel de lucruri, mai ajut si eu prin comert din cand in cand iar persoanele pe care le ajut sunt foarte amabile dar ideea este ca atunci cand un domn/doamna in special copii vin sa cumpere ceva pe vanzator il intereseaza daca chiar ai de gand sa cumperi acel produs nu doar sa vezi cat este pretul s au doar sa te uiti la el, este o chestie acolo daca ma intelegi laughing) dar asta nu înseamnă ca trebuie ca vanzator sa nu fie politicos poate are câţiva draci pe el din ultima vreme, de la căldură probabil

| alexandra152 explică (pentru FlorinCorlateanu1):

Nu intru mereu doar cu gandul de a cumpara. Poate vreau doar sa ma uit, ce e gresit in asta? Si in plus, nu e vina mea ca are doamna draci de la caldura si ii varsa pe clienti, raspunzand cum raspunde