| single17 a întrebat:

crying voi ce faceti atunci cand tocmai v-ati despartit de prietena voastra...atunci cand tot tremurati...cand nu aveti chef de nimica...nu stiu cum sa va explic... sper ca ma intelegeti... k eu nu mai pot?crying(

Răspuns Câştigător
| Psihoyounger a răspuns:

Nu ii mai spuneti sa o uite. Intr-adevar, ast ar trebui sa faca, dar nu ii poti comanda inimii ce sa simta. Poate intr-adevar a pierdut o mare prietena. O persoana importanta in viata sa.

Incearca sa te gandesti la altceva, cu timpul vei suferi mai putin.

Bafta!

Psihoyounger

15 răspunsuri:
| danutza a răspuns:

Esti baiat ce naiba fii tare o sa treci si peste asta necazurile vin mereu noi sa fim sanatosi si sa trecem peste orice obstacol

app sunt fete multe si poate mult mai interesante decat fosta tawinking

| Swabia a răspuns:

O la naiba!
Bine zice danuntza, esti baiat, ce tot atat!
Voi doar trebuie` sa va ridicati palaria, sa o scuturati si sa v`o puneti la loc, nu sa jucati rolul Mariei Magdalena!winking

| Mitss a răspuns:

Swabia cea cu Maria Magdalna a fost tarehee hee...Mai single17 inteleg, toata lumea intelege prin ce treci, insa viata e frumoasa si sunt atatea fete frumoase si dragute cu care poti fi, ca nu e cazul sa plangi dupa una.
Stiu ca dragostea doare, si uneori doare rau am simtit asta pe pielea measad, dar am privit inainte cu capul sus, cu gandul la el, nu vreau sa mint ca in fiecare zi ma gandeam la el 24/24 insa am zis asa" de azi nu ma mai gandesc la el" si a functionat.
Te sfatuiesc sa faci la fel.
Succes si multi :*:*:*!

| Misterious a răspuns:

Slabesc laughing.se spune ca baietii sunt mai insensibili de fel.eu contrazic lucrul acesta. voi tineti mai mult in voi. iar cand refulati doamne fere safie cineva pe langa voi...imi pare sincer rau... o perioada vei fii asa pana te vei resemna si iti vei da seama ca asta a fost. Daca e sa fie pentru tine.si peste 10 si peste 20de ani va fi a ta.nu-ti fa grijiwinking.
Bafta multa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia asculta putina muzic, vezi...iti trece? eu unu asta fac dupa ce se intampla cazuri tragice...(fara sa exagerez)!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acceleratul in curba nenea...

| yuli10 a răspuns:

Asculta muzica, iesi cu prietenii, mergi pe undeva pe la o ruda sau un prieten in vizita pentru o saptamana ca doar e vacanta. o sa treaca, ai sa vezi.
incearca sa iti aduci aminte motivele despartirii si gandeste-te de ce a fost o idee buna sa va despartiti. nu mai fii atat de melodramatic ca nu s-a sfarsit lumea la relatia aia.
curand o sa iti atraga atentia o alta fata draguta si o sa te gandesti "cat de fraier am fost ca am pierdut timpul fiind trist" happy

| Bogdana a răspuns:

Mie nu mi-au fost niciodata impartasite sentimentele de fiecare data cei pe care i-am placut au ras de sentimentele mele, si de fiecare data cautam pe altcineva si tot la fel era... dar tu poti face acelasi lucru, daca stii vreo fata care te place combina-te cu ea sau daca nu stii gaseste pe altcineva(pe net prin spatele blocului. oriunde)stii si tu.cui pe cui scoate.

| pyha1987 a răspuns:

Wow un baiat care iubeste adevarat. daca totul sa sfarsit incearca sa treci peste pentru ca u esti singurul care te chinui.:*:*:

| manitul a răspuns:

Stiu ca esti trist si inca ti la ea dar inima nu o va uita va trece cu timpul dar ai grija de tine femei sunt infinite si gasesti altawinking

| single17 explică:

Va multumesc multsad

| ButterFly_8644 a răspuns:

Poate trebuie sa astepti sa o uiti happy Bine, acest lucru nu se va intampla peste noapte. dar oricum la un moment dat atentia ta se va fixa asupra altcuiva! Dar desigur in acest timp nu trebuie sa te inchizi in casa si sa-ti plangi de mila, iesi in lume, cu prietenii, socializeaza, cunoaste noi persoane(alte fetebig grin) si pe parcurs te vei simti mai bine, chiar daca acest lucru nu se va intampla imediat. Depinde si de sentimenele tale pentru acea persoana!

Bafta!

| tremuriciiuliana a răspuns:

Se pare ca si baieti sufera eu sunt fata dar iti zic din propia experienta ca ar trebui sa te gandesti la altceva si sa nu mai suferi gandeste-te la ce a fost frumos si sa vezi ca o sa fie mai bine

| vykkusor a răspuns:

O sa suferi vreo citeva zile si o sa-ti revii. daca ea nu a vrut sa fie cu tine, resemmneaza-te si spuneti tie insuti k totul va fi bine.

| byenkutzyk a răspuns:

Las-o! Uit-o! Alte fete si-ar dori sa cunoasca un baiat asa cum esti tu, care sa le iubeasca cu adevarat si sa le respecte...Nu un baiat care sa isi bata joc de elestraight face... Iar fosta ta prietena avea un om deosebit langa eatongue dar nu a stiut sa tina de tinewinkingNu te merita! Ea o sa aiba de pierdut...Si la urma urmei esti baiat... Poti sa iti faci alta prietena mult mai buna decat fostakiss