| andrey_8401 a întrebat:

Voi ce faceti ca sa nu aveti cosuri pe fata?

12 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Folosesc o cremă numită Brevoxyl şi mă spăl dimineaţa cu un săpun ce reduce activitatea glandelor sebacee.

| annkaa a răspuns:

Eu am auzit ca uleiul de masline e bun, o fata a avut niste bube pentru ca si-a tot,, zgamait'' cosurile si s-a dat cu ulei de masline si sa stii ca nu mai are nimic acumhappy

| Mălinuşaaa a răspuns:

Ma spal foarte des cu sapunul solid Nivea Creme Soft.e foarte bun. kiss incerca si tu big grin

| mulinobianco a răspuns:

Sapunul usuca pielea, care apa si sapun oameni buni?
Eu folosesc Clean & Clear, lotiune de sters fata, o data pe zi, si mirosu e placut, si pielea devine ma i catifelata, si chiar cosurile vad ca se fac tot mai mici si mai putine imi apar. Ti-l recomand.

| Manuela_9985 a răspuns:

Iti recomand sa te speli foarte des pe fata cu apa si sapun happy Iar apoi du-te la o farmacie veterinara si cumpara un tub de crema "MABIZON" costa pana in 10 lei happy si este voarte buna pentru toate partile corpului. In maxim 2 saptamani o sa ai o fata curata! :* Funda?

| Quasar_9391 a răspuns:

Andrey, exista o gramada de-a creme, sapunuri si tot felul de prostii, dar sa stii ca depinde de organismul fiecaruia. Am vazut ca cineva a zis de crema MIBAZON si nu MABIZON, e o mare prostie. Nu folosi asa ceva. Eu am fost la o clinica d-asta de dermatologie. Acolo mi-au zis sa iau 1 luna, cate o pastila pe zi de UNIDOX ( unidox pastile ) iar dupa 1 luna sa iau o jumatate, inca o luna, +ca mi-au mai dat o solutie speciala facuta de ei numita L10. Clinica se numeste Laurus Medical

| BoTiK a răspuns:

Fa un ceai de musetel si aplica-l pe fata cat mai des, dupa ce aplici ceaiul unge cosurile cu putina miere si lasa-o sa patrunda in piele cel putin 5 minute.

Inca o reteta este sa aplici pe fata zeama de lamaie.Si sa o lasi cel putin 20 de minute.Vei simti o mancarime dar trebuie sa o suporti daca vrei sa scapi de cosuri si de puncte negre.
FUNDA? big grin

| ramona_8537 a răspuns:

Poti folosi ZITERIN eu asa am scapat de ele si acum nu mai am probleme du-te al medicul de famiie si roagal/oago sa til prescrie epr eteta crede-ma e cel mai bine dar pentur asta trebuie sa te speli des pe fata si sa nu pui mainiile murdare.baftapuppy dog eyes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Folosesc masti pentru cosuri de la AVONhappy

| ACAB1312 a răspuns:

1. Ori astept sa se faca si apoi le storc. x_X
2. Ori iti iei o crema pentru fata, eu am si e destul de buna, este la un tub, crem happy [FunitZa] happy?

| ACAB1312 a răspuns:

Fundita* scuzati greseala

| TiphaTPU a răspuns:

Se gasesc la farmacii creme pentru cosuri (cele mai bune creme aduse din Germania )