Bună,
Folosesc o cremă numită Brevoxyl şi mă spăl dimineaţa cu un săpun ce reduce activitatea glandelor sebacee.
Eu am auzit ca uleiul de masline e bun, o fata a avut niste bube pentru ca si-a tot,, zgamait'' cosurile si s-a dat cu ulei de masline si sa stii ca nu mai are nimic acum
Ma spal foarte des cu sapunul solid Nivea Creme Soft.e foarte bun. incerca si tu
Sapunul usuca pielea, care apa si sapun oameni buni?
Eu folosesc Clean & Clear, lotiune de sters fata, o data pe zi, si mirosu e placut, si pielea devine ma i catifelata, si chiar cosurile vad ca se fac tot mai mici si mai putine imi apar. Ti-l recomand.
Iti recomand sa te speli foarte des pe fata cu apa si sapun Iar apoi du-te la o farmacie veterinara si cumpara un tub de crema "MABIZON" costa pana in 10 lei si este voarte buna pentru toate partile corpului. In maxim 2 saptamani o sa ai o fata curata! :* Funda?
Andrey, exista o gramada de-a creme, sapunuri si tot felul de prostii, dar sa stii ca depinde de organismul fiecaruia. Am vazut ca cineva a zis de crema MIBAZON si nu MABIZON, e o mare prostie. Nu folosi asa ceva. Eu am fost la o clinica d-asta de dermatologie. Acolo mi-au zis sa iau 1 luna, cate o pastila pe zi de UNIDOX ( unidox pastile ) iar dupa 1 luna sa iau o jumatate, inca o luna, +ca mi-au mai dat o solutie speciala facuta de ei numita L10. Clinica se numeste Laurus Medical
Fa un ceai de musetel si aplica-l pe fata cat mai des, dupa ce aplici ceaiul unge cosurile cu putina miere si lasa-o sa patrunda in piele cel putin 5 minute.
Inca o reteta este sa aplici pe fata zeama de lamaie.Si sa o lasi cel putin 20 de minute.Vei simti o mancarime dar trebuie sa o suporti daca vrei sa scapi de cosuri si de puncte negre.
FUNDA? big grin
Poti folosi ZITERIN eu asa am scapat de ele si acum nu mai am probleme du-te al medicul de famiie si roagal/oago sa til prescrie epr eteta crede-ma e cel mai bine dar pentur asta trebuie sa te speli des pe fata si sa nu pui mainiile murdare.bafta!
1. Ori astept sa se faca si apoi le storc. x_X
2. Ori iti iei o crema pentru fata, eu am si e destul de buna, este la un tub, crem [FunitZa] ?
Se gasesc la farmacii creme pentru cosuri (cele mai bune creme aduse din Germania )
corneliaairam întreabă: