Nu exista epuizat subiecte de discutie. Exista plictiseala de persoana respectiva.Bafta!
Subiecte de discutie se gasesc, daca stii cum sa le cauti. Povestesti despre anumite intamplari din viata, despre un film, o emisiune, muzica, mai spui o gluma etc...Eu zic ca se gasesc subiecte de discutie daca esti o persoana comunicativa. Daca pers cu care vorbesti este si ea la fel de comunicativa, nu ai cum sa te plictisesti de ea sau sa"epuizezi" asa zisele"subiecte". Bafta!
Pai eu gasesc subiecte de discute, dar asta nu intotdeauna. Cand nu mai stiu ce sa intreb ii spun persoanei respective ca ies de pe mess si ii dau lui pe invisible, ramanand online la ceilalti
Da, stiu, e putin nepoliticos din partea mea dar nu pot sa-i spun prietenului respectiv "ma, nu mai stiu despre ce sa vorbim..." , ar suna aiurea, nu?
Eu asa fac
Pai de vorbit poti vorbi orice, dar trebuie sa realizezi daca persoana respectiva chiar e interesata de ce spui tu acolo.
Despre amintirile voastre din copilarie, vara, apusul de seara trecuta, despre ce-ati visat fiecare noaptea trecuta, despre muzica, idealuri, sport, pasiuni...am incercat sa completez raspunsul lui @arwen
Dacă răspunsul acelei fete (Marina) ţi s-a părut stupid/inutil, când mie şi cu siguranţă şi altora ni s-a părut valid, înseamnă că nu corespunde aşteptărilor tale, deci aveai deja nişte idei şi ai fi vrut să ţi le confirme cineva fără ca tu să le spui.
Imaginează-ţi că mergi la medic şi nu-i spui ce suferinţă ai şi aştepţi ca el să ghicească, adică să vezi dacă-şi dă seama de ce suferi, implicit să vezi dacă-i deştept.
anonim_4396 întreabă:
PreaDistinsul întreabă: