| Kim002 a întrebat:

Voi ce faceti cand simtit ca nu mai puteti?
Ca va vine sa tipati? cand va dati seama ca de fapt nimanui nu ii pasa de ce simtit? si mai ales cand cineva va considera o "papusa " cu care face ce vrea?
cand cineva se joaca cu sentimentele tale?
eu sincer, nu mai pot, si nu stiu ce sa fac...

Careva? Ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Dina a răspuns:

Oamenii care au aparut in viata ta, nu au aparut pur si simplu, ei sunt in viata ta cu un scop. Daca te intrebi de ce dupa o perioada pleaca, este pentru ca rolul si l-au jucat deja.Toate exoerientele negative traite de noi ne fac mai puternici,ne fac sa rezistam,iar tot ce se intimpla cu noi in prezent,va fi rezultatul in viitor. Dumnezeu ii face sa cada jos doar pe cei mai puternici,pentru ca stie ca ei se vor ridica,cei slabi si asa mereu stau jos.Da, ai dreptate, nimanui nu-i pasa ce simtim, pentru ca noi sintem singuri, trebuie sa intelegem acest lucru.Mereu,peste tot suntem singuri.O sa-ti vina sa tipi o zi, doua, trei, patru... dupa care o sa fii intr-atit de indiferenta, incit n-o sa simti nimic.Probabil esti dezamagita, iar dezamagirea vine atunci, cind astepti ceva ce nu s-a implinit, sau nu s-a intimpla in acel mod, in care te asteptai tu.Ca sa nu fii dezamagita, nu astepta de la nimeni niciodata nimic. Iarta oamenii.Nu-i asculta prea mult.Nu le arata ca iti sunt importanti.Nu le impartasi prea multe despre tine.Esti singura.Fiecare vede viata altfel, nimeni n-o sa te poata intelege cum iti doresti. Spunind cuiva o problema, nu scapi de ea, o faci mai mare.Mediteaza singura.Gaseste raspuns in tine.

| Dina a răspuns (pentru Dina):

Daca o sa mai vrei sa discuti despre ceva, ma anunti)

| Kim002 explică (pentru Dina):

Sigur :*
Si, multumesc foarte mult de ajutor

| Dina a răspuns (pentru Kim002):

))

9 răspunsuri:
| Lexy ♥ a răspuns:

Ma indepartez de acele persoane care imi fac rau si imi vad de viata mea facand lucruri care ma fac fericita.Ce rost are sa iti pierzi timpul cu astfel de persoane care isi bat joc? Cel mai bine este sa te gandesti doar la tine.

| Neverwas a răspuns:

Inghite si suporta, sau inceteaza sa mai accepti asa ceva.
Tu alegi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie asta pe o foaie si rezultatul e uimitor

| Acidulat_Suculete_1996 a răspuns:

Nimanui nu ii pasa ca esti trista, asa ca poti la fel de simplu sa fi fericita, concentreaza-te pe ceva ce te face sa te simti bine, uita de probleme

| Katty2013 a răspuns:

Eu pun capul in perna si tip cit de tare pot si apoi pling dupa parca iti trece sad

| GodIsLove a răspuns:

Nu-i adevarat.Cuiva ii pasa de tine cu adevarat,Cineva care nu te va uita niciodata! Trebuie doar sa Il descoperi, sa vezi ca te iubeste! Eu sti ce as face in locul tau? Si ce fac cand simt asta? Ma rog, si Ii spun Lui tot ce am pe suflet, fiindca El adora sa te asculte, si nu se plictiseste cand ii spui problemele tale! El te-a iubit si te iubeste! Si acela e Isus!