Esti sigura ca exista un ultim grad de plictiseala? Nu cred asa ceva.
Somnu e cea mai buna solutie si singura de altfel.Degeaba iesi afara ca tot plictisit esti, dar daca totusi te simti mai bine inseamna ca nu erai plictisit:-)
Caut diverse videoclipuri de Youtube sau verific canalele de Youtube ale unor persoane pe care le urmaresc pentru a vedea daca au postat ceva nou, scriu in jurnal, ma uit la un film mai usor de digerat (thriller, comedie, de exemplu) etc.
Intru pe TPU, joc metin, ascult muzica, ma gandesc la ce o sa fac a doua zi, toate in acelasi timp.
Incep sa ma gandesc la problemele mele...
De aceea incerc pe cat posibil sa imi ocup timpul cu orice, ma uit la un film, merg la sala, ies in oras.
Sunt multe lucruri de facut trebuie doar sa te gandesti
Cam urat sa iesi pe vremea asta afara.
In ultimul grad de plictiseala am intrat ieri si azi cand afara e vremea asta urata si nu am putut sa fac nimic. Sincer am inceput sa ma simt ca un rahat. Toata ziua la calculator, tableta, muzica si tableta. Bine ca ma mai baga muzica in alta stare, ma simt mai altfel Acum ma intreb ce o sa fac maine.
In ultimul grad mai bine dormi
Originala idee, tocmai de aia nu o sa ti-o fur
Desenez, ma uit la un film, confectionez ceva, ies pe afara, dorm, joc Sims 3, citesc ceva, sunt multe.
http://www.lists-galore.com/2009/08/150-things-to-do-when-youre-bored.html
Citesc o carte! Nu doar cand sunt plictisita, ci oricand am timp! Face bine, la suflet si la minte!
XmimiX întreabă:
Liviuanonim întreabă: