| tupac19 a întrebat:

Voi ce faceti cand sunteti stresati...eu o sa am teza la mate.si e materia pe care o urasc cel mai mult.desi stiu ca pot face de un 7-8 sunt f stresat.adica cum ma gandesc la teza am o stare naspa, nu ma mai pot concentra la nimic :-

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic să nu te mai stresezi tât şi să continui să înveţi, şi eu numai ce am terminat cu tezele.Ascultă muzică relaantă, muzica preferată, uită-te pe net la nişte clipuri haioase, e imposibil să nu găseşti ceva de făct care să îţi alunge gândul de la şcoală, ieşi cu colegi, distrați-vă, jucați un fotbal, mergeţi la agaţăt. În principiu, nu îţi mai face atâtea griji, ai încredere în tine, vei reuşi să treci tezele. Eu urăsc fizica, şi media o să-mi fie încheiată cu 9 deci se poate happy Mult succes la teză, îţi doresc o notă cât mai mare,.

3 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Asculta muzica buna. Dar sa nu fie trista, altfel te duce sigur la depresie!
Fiind melomana, remediul functioneaza mereu la mine.
Asculta Aerosmith-Pink; Crazy.

Sau... bea ceva tare. (redbull-aripi, chestii)

| Bacemi a răspuns:

Cand sunt stresat ies la o plimbare sa imi pun ordine in ganduri sau ascult muzica lenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu iubeam matematica in liceu, insa nu ma stresam cu materia astalaughing, stiam ca nu o sa-mi construiesc viitorul in jurul ei.
Cand sunt stresat alerg, fac sport(K1, tai chi), ca sa-mi consum energia si sa uit de cauzele care duc la aceasta stare.

Întrebări similare