Explodez.Si atunci e urat. Urat de tot.Nu-mi mai tace gura + vorbesc extrem de repede...si dupa vreo ora jumate de nervi ...totul se incheie cu un algocalmin pentru ca ma doare capul.
Savurez un jack daniels Eu in general fac haz de necaz si trec mult mai usor peste suparari.
Ma exteriorizez, fac tot ce-mi trece prin cap.nu vreau sa tin si apoi sa imi fac rau refuland.Bro stie
Eu cand ma enervez rau, nu ma mai pot controla simt ca trebuie sa sparg ceva sau sa dau cu ceva de pamant sa ma pot linisti
Hmm...depinde de situatie de ex daca sunt undeva in societate strang din dinti incerc sa ma abtin sa vb urat "jicnind" prin replici inteligente in sensul sa ironizez dar in mod frumos...doare mai tare...si asa dovedesti ca esti desupra celuilat cu care te certi...sau in alte situatii strang din dinti injur in gand ...si dau cu pumnii intr-o pierna eventual...si incerc sa respir adanc sa ma autocontrolez... e greu dar functioneaza
Pai in primul rand plec de langa cine m-a enervat si ma duc intr-un loc unde sa pot sa fiu singura pana ma linstesc... daca intre timp dau de cineva pe drum imi descarc nervii pe el[stiu nu-i frumos dar asta se intampla]... daca nici asa nu imi trece atunci imi inchipui ca i s-ar intampla ceva penibil persoanei care m-a enervat[din nou...nu e frumos... dar are efect]asta in cazul in care sunt suparata deoarece m-a enervat cineva...altfel...incerc sa ma gandesc la orice altceva in afara de motivul supararii...
Eu mereu am fost o ciudata da' la faza asta m-am mirat si eu.Cand sunt nervoasa fac lucruri utile(curatie aranjez ceva stricat) sau un fotlbal(da' ala nu-i ceva util ca stric florile lu' bunicamea).
Cand sunt nervoasa rup cateva foi dar, daca ma enerveaza cineva ma duc undeva unde stiu cas doar eu si ca nu ma aude nimeni si tip cat ma tine gura sau dau in banca, in masa, in birou, in tot ce vreau eu ma rog nu in vaze sau bibelouri ca ma omoara mama si cand mai sunt nervoasa sau suparata caut bancuri ca sa uit.Sau asta e cel mai bun lucru discuti cu cineva despre asta sa te descarci cu prietena ta cea mai buna de exemplu.
Pey.
de obicei cand sunt suparata rau de tot.
incerc sa nu ma gandesc la faza care m-a enervat.
si imi place sa cant ca sa ma descarc...
si cel mai bine .pentru calmat eu mananc ciocolata.
indiferent de care.
sau ma uit la o comedie ca sa mai rad si sa uit de situatia in care mai sunt.
dar de cele mai multe ori sa stii ca apelez la prieteni care ma ajuta foarte mult cu sfaturile lor
Eu ma enervez in fiecare zi, deoarece joc cs mereu:X...deci intru in cs si ma mai face cate un noob de ala care nu are habar de cs si innebunesc, imi vine sa arunk pc pe geam
La mine depinde pe cine sunt suparata si in ce situatii...ca sa ma calmez ascult muzica, dorm si ma gindesc la lucruri frumoase... dar cind sunt in public le spun persoanelor ceia ce au negativ si sa incerce sa se schimbe... vorbesc cu prietenii si ma linistesc...
In primul rand chestia cu spartul obiectelor nu este ceva ce nu poti controla...bine, depinde si de nivelul de enervare la care ai ajuns...de obicei cand ma enervez(foarte rar) incep sa cant la pian sau sa ascult o muzica de ambient... sper sa functioneze si la tine...