| Coriii a întrebat:

Voi ce faceti cand sunteti supaRati saw nervoshi?
Eo una ca sa uit de tot' mananc... nu conteaza ce...
snecsuri mancae gatita...
dar trebuie sa mananc pentru a ma calma
Voi ce faceti?

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ascult muzica sau fac o plimbare pentru a-mi face ordine in ganduri.

| unione a răspuns:

La nervi intinsi la maxim beau pepsi...cred ca e ceva psihic, dar ma calmeaza

| un copil:x a răspuns:

Plang si ascult muzica tristasad. Iar uneori incep sa tip la mami ca nu am la cine altcinevalaughing.

| Rebe97 a răspuns:

Daca is super trista ma inchid la mine in camera si plang... Daca sunt super nervoasa zbier sau trantesc lucrurile

| Georgiiiii a răspuns:

Eu ascult muzica, care imi placehappy incearca si tu( te vei linisti)winking
sau ma culc(asa uit de toate problemele)

| Ixchel a răspuns:

In loc sa mananc, prefer sa ascult muzica.
Deschid winamp'ul, selectez o melodie, ma intind in pat si stau si ascult muzica.Ma linisteste.
Sau ma duc in parc ^^...
Cand sunt nervoasa, prefer sa nu vorbesc cu nimeni *nu vreau sa imi descarc nervii pe persoane nevinovate*. Stau pur si simplu pe balcon *acum ca e vara* si privesc lumea, sau stau in camera si citesc o carte happy

| Ad3lyna_8426 a răspuns:

Buna! Eu cand sunt suparata rau pe cineva si ca sa imi vars nervii trebuie sa musc pe cel de langa mine!laughing
Cand sunt trista dau drumul la muzica(rihanna...cantece mai vesele)incep sa ma zmenguiesc si sa cant pana ma tine gura!
Incearca si tuwinking
Succes!

| ɱĭƙў a răspuns:

Pai cand sunt suparata nu vb cu nimeniwinking si cand sunt nervoasa tip la toata lumea mai ales la cei cu care m-am certat cum ar fi mama laughinglaughinglaughinglaughing sora mea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand sunt trista sau deprimata, de cele mai multe ori ma retrag si plang pana nu mai am lacrimi

Întrebări similare