Când sunt nervoasă, păi nu reacţionez pozitiv în sensul că mă descarc pe prima persoană care apare, bine nu fizic, dar verbal, nu înjur, dar spun lucuri fără sens cred că ştii şi tu cum e. Plânsul ăsta din cauza nervilor e comun, cred că toţi facem aşa. Când sunt tristă, prefer să nu vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat şi să fac orice activitate care mă distrage de la starea mea.
Plang pana nu mai pot. Asa sunt eu. Si asta nu se intampla odata la un milion de ani, mi se intampla zilnic. Cred ca nu exista zi in care sa nu plang .
Ascult o melodie mai vesela sa ma inveselesc, vorbesc cu prietena mea cmb si imi revin. Asta fac cand sunt suparata.
Cand sunt nervoasa; injur [nu persoane, ci lucruri ]; uneori plang; si ca sa scap de nervi citesc o carte.
Pa, pa
Cand sunt nervoasa plang.Cand sunt suparata plang. Mi se pare ca plansul este cel mai bun remediu.
Eu zic sa gasestialte metode, cum ar fi o plimbare in parc, singura sau cu prietenii.
Bafta .
Eu plang pana imi rup inima in doua, ma duc in fundul curtii, sau unde pot plange linistita. Imi pun si o melodie trista sa ma descarc si apoi imi trece.Asta cana sunt trista.
Iar cand sunt nervoasa ma incordez, mainile mai ales.
Cand sunt trista ma afund in pat sub patura si plang pana ce nu mai am lacrimi iar cand sunt nervoasa dau cu pumnii in pat pana ce ma obosesc si imi trece
Eu cand sunt suparata plang.Si mai am un obicei foarte prost adica cand sunt nervoasa sau suparata ori fumez foarte mult. Ori manamc ciocolata.Cu ciocolata nu e asa de rau dar de fumat nu ma pot aptine.Nu sunt fumatoare de fel dar o fac doar la nervi si suparare...
Deseneaza pe perete un x MARE si sus scrie si cand ai nervi stii cei de facut .
Parerea mea.
App, eu cand am nervi am un sac de box si dau aluia vreo 5 min pana obosesc si gata ma linistesc.