Nu este adevarat ce zice "lo" stii ce cred eu poate mama ta nu a stat o perioada plecata de langa tine cam pe o durata de 1, 2, 3,4,5 etc si sa te vada o data decat pe an sau la 2 ani, uite un exemplu io.parinti mei au plecat in strainatate cu fratele meu mai mare mama mea cand am fost mai mica a fost foarte severa cu mine,si eu tot i-am strigat ca cu "dani fratele" te comporti de parca ar fi globul tau de aur,eu nu am inteles,vreau sa iti zic ca si eu aveam nevoie sa imi zica ca ma iubeste, dar nimic, dar s-a cam schimbat dupa ce aplecat eu avand 18 ani am ramas singura sa ma descurc,sa fac ceea ce m-a invatat ea si saimi continui sc,sa stii ca un parinte isi iubeste nespus de mult copii si ai sa vezi si u cand vei fi mama,dar esti fata si stii ce gandesc mamele"de ce sa ii dau nas ca sa ajunga curva,sa nu fie nimica de capul ei, las-o sa o doara acum ca nu ii zic ca o apreciez si o iubesc cu tot sufletul meu decat sa nu aiba un viitor mai bun ca al meu" crede-ma ca asa gandesc mamele, esti constienta ca sunt multe fete depravate.eu
te sfatuiesc sa te linistesti si sa te aduni si cand prinzi un moment de bucurie sau de moment bine dispus spune-i ca vrei sa vb cu ea ca doua prietene, sau ca doua femei cum vrea ea, spune-i ca u vezi in ea cea mai buna prietena in ea si ca ai vrea sa iti acorde 10 minute pe zi sa ii zici prostiile tale de fata, de adolescenta si ca u in ea ai incredere, crede-ma ca eu pe mama mea nu o consider mama pe locul 1 este prietena mea vb tot nimic nu ii scapa fara sa stie de la mine din gura, si pe locul 2 este mama, gandeste-te bine ca orice parinte isi iubesc copii, dar uni nu stiu sa si-o manifesteiti doresc sa aud ca imi vei dau un mesaj si imi vei spune ca iti este super cu mama ta.bine mai nesquik...fai nebunii, eu toata ziua o fac pe mama mea sa rad cu dracoveni si am 22 de ani...3 ani m-a vazut o data pe an si acum sunt si eu la ei
Eh asa simteam si eu la tata
Eu n-am avut de unde sa invat unele chestii
le-am invatat de pe strada. de la alti oameni
Poate ca vroiam sa le invat de la tata.
Dar no. el prea ocupatPentru unicul lui fiu.
Am inteles in timp ca asta e el si nu am ce sa-i fac sa il schimb.
El a vrut sa nu imi lipseasca nimic
Mai bine aveam lipsuri si il aveam langa mine.
Decat sa am tot dar pe el nu.
obisnuieste-te cu ideea
Eu acum sincer incep sa il vad pe un om care doar aduce bani in casa'
Nam ce sa zic.
Exact asa e si mama! Si pe mine ma doare ca nu imi spune nicioadata ca am facut ceva bun, doar de rau! Ori i-au note bune la scoala, ori nu sau alte chestii pentru ea tot egal cu 0 este! Este greu sa o faci sa te inteleaga, ca si tie iti este greu nu doar ei! Nu stiu daca poti sa faci ceva, ca eu nu am putut sa fac nimic am tot incercat dar doar imi faceam rau! Nu mai pune atata la suflet! bafta!
Eu cred ca un copil este mai important decat orice treaba xD. Ar rtebui pur si simplu "sa o smulgi"din treaba in primul moment liber si sa iti exprimi sentimentele. Incearca sa nu o lasi sa plece fara sa fi inteles ce incerci sa ii spui. Si eu ma cert cu mama uneori, numai ca la mine este foarte intelegatoare si etc :-s.cred ca ai putea sa ii prezinti relatia parinte-copil din perspectiva adolescentilor, a unor prieteni d`ai tai. orice numai ca sa nu o jignesti, sa nu o superi, sa fie o conversatie bazata pe respect reciproc. succes>
Destul de rar o sa auzi din gura unei mame ca te iubeste.Chiar daca nu spune simte.Probabil chiar este obosita sau are treaba.cate ore munceste,unde? cand vine acasa trebuie sa faca mancare,curat, sa faca piata sa plateasca facturile, Grijile zilnice economice.nu este usor nici pentru ea, poate si ea are nevoie de ajutorulk tau.renunta putin la pc., la reuniunile lungi cu prietenii/iubitul.Vino acasa de la scoala si fa curatenie, pregatestei ceva bun si ajut-o sa se relaxseze apoi poti vorbii cu ea despre atentia pe care o doresti din partea ei.si ce mai vreti voi.Luati-va o zi :ca intre fete.Succes!