Daca ai de gand sa intri in apa nu iti pune tampon. poti intra in apa nu iti mai curge. dar sa stai mai mult in caltea sa te saturi:p
Iar cand iesi mergi la baie iti pui altul si gata
Dar e putin riscant:d ai grija :*
Distractie placuta!
Pur si simplu nu intrii in apa!
dupa ce o sa intrii. mai si iesi.si cand iesi. o sa ai surprize neplacute asa ca mai bine astepti sa se termine
Pai sa nu te bagi in apa... mie nu mi-ar placea deloc
ps: poti oricum sa te racoresti cu apa pana la genunchi
Succes!
Te pup:*
pa, pa.
Nu intrii in apa.
poate doar cu picioarele sa te racoresti.
in rest stai pe nisip
Nu intra in apa sincer nu trebuie sa stai nici prea mult la soare pentru ca ...nu stiu exact de ce (mi a explicat mama dar nu am fost atenta )dar esential este sa nu te bagi in apa cu totul. cel mult poti sa te racoresti turnandu ti o sticla cu apa pe tine si nu glumesc...stii ca atunci cand ai menstruatie nu ai voie sa faci baie ci dus asa ca e aproape la fel! bafta si mai este un fel de optiune sa iei niste pastile care nu stiu cum se cheama ca sa iti intarzie menstruatia.bafta :*
O pereche de pantalonasi scurti, un chilot grosut si absorbante always night (daca ai menstra abudenta) e ok. Poti intra in apa pana la genunchi si te stropesti pe tot corpul. Ai griaj, protejeaza-te de razele solare, deoarece caldura soarelui va face menstra sa fie mai abudenta.
Eu de exemplu folosesc un ob si nu am nici o problema . ma simt ca si cum nu as avea nimic.