anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce faceti de revelion? ideei?
Nu stiu.sa il petrec doar cu prietenu sau in mai multi? big grin

7 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Eu de revelion merg la verişoara mea care vine din Italia şi facem o petrecere în pijama cu câteva fete. Ştiu şi euwinking O bătaie cu pernehee hee ♥Ne uităm la stele... sau mergem la artificii!, bârfin ne jucăm, ne uităm la filme, emisiuni asc muzică (colindehappy )

| Kazimir a răspuns:

Acasă singură. Desfaci cateva beri și iți pui un film și n-ai treabă.

| Stefanu a răspuns:

Eu daca ar trebui sa aleg,ca sa petrec revelionul cu mai multi prieteni sau cu prietenul meu,in doi,eu as alege a doua varianta, dar tu stii, cat de mult inseamna pentru tine prietenul sau prietenii.Sau cu cine poti sa petreci mai bine.

Sper ca te-am putut ajuta.
Stima!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.Eu imi petrec revelionul cu familia.Este o ocazi minunata de a ne revedea.Cu prietenii te intalnesti zilnic dar cu rudele mai rar.O masa, un paharel de vin si putina muzica in timp ce asteptam artificiile... Avand in vedere ca locuiesc la tara ma pot juca in zapada cu prietenii.Si povestirile bunicului despre diferite peripetii din copilariile lui si ale celorlalti si la final ne rugam ca anul care vine sa fie mai bun.Bafta!

| andu89 a răspuns:

Chestia asta o poti decide numai tu in functie de ce iti place tie cel mai mult. eu de exemplu am o relatie de aproximativ 5 ani si fiecare revelion l_am petrecut cu prietena si cu toti prietenii. am inchiriat o sala, am adus de acasa tot ce ne trebuia (muzica, mancare, bautura) si restul a venit de la sine...crede_ma ca a meritat. eu sunt genul de om care nu vreau sa ma "despart" nici de prietena, dar nici pe prieteni nu vreau sa_i uit. asa ca am gasit solutia. ma gandesc ca nu va fi greu nici pentru tinewinking si ar mai fi o chestie: daca bugetul iti permite, de ce nu va adunati cativa prieteni, faceti o cheta, si mergeti undeva la munte sa inchiriati o cabana cevawinking eu unul asa vreau sa fac anul asta...anyway, multa bafta si distractie placutawinking sper ca ti_am fost de ajutor :*

| nonamecafe a răspuns:

Buna onyxxela, mai bine faci revelionul cu prietenul dar si cu prietenii tai, asa le faci cunostinta daca nu se stiu deja si te distrezi cu siguranta. Iti recomand sa vorbesti cu ei si sa mergeti intr-o locatie care organizeaza petreceri private pentru astfel de evenimente. Iti recomand: www.nonamecafe.ro

| razvan1998 a răspuns:

Petrecel impreuna cu familia pentru ca familia este cea mai importanta

Întrebări similare