| hayley a întrebat:

Voi ce faceti dupa ce va despartiti de un tip ca sa nu mai fiti suparate, sa va calmati? sad fundita

Răspuns Câştigător
| blackrose269 a răspuns:

Ma simt foarte trista si cu toate ca incerc sa ma inveselesc, parca imi lipseste acel ceva.eu de abia dupa 3 luni mi-am revenit dupa ultima despartire.E dureros,dar ma gandesc ca daca nu am ramas impreuna inseamna ca nu e sufletul meu pereche si ca s-a intamplat totul cu un motiv. Timpul sterge orice rana si ma gandesc ca, undeva, un alt baiat ma asteapta.Ma inveselesc putin si apoi incerc sa ascult melodii care ma fac sa ma simt mai bine.Stiu cat de greu e, vei trece peste.:*

4 răspunsuri:
| Daria a răspuns:

Te gandesti ca a fost doar un vis, pe care l-ai visat intr-o noapte.Din punctu' meu de vedere e cea mai buna metoda.happy

| kissanutza a răspuns:

Incerci sa-ti gasesti alinarea in alta persoana, astfel il vei uita pe tipul cu care ai fost...si te vei calmahappy

| iiSceneXX a răspuns:

Stau cateva zile in casa, plang, si dupa ma calmez. Imi vad de viata, incerc sa dau de el, sa il salut, sa il bag in seama, sa il fac sa ma vada ca sunt ok. Ies cu prietenele, sun cea mai buna prietena care mereu zice ceva sa ma bine dispuna si apoi imi vad de viata. Nu uita! Prietenii sunt mereu langa tine cand esti la necaz, nu ezita sa apelezi la ei.

| мαdý a răspuns:

Pai mie imi trece asa.de la sine.da daca u esti o fire care nu uiti usor iesi in oras cu prietenele. distreaza`te sau asculta muz da din`asta vesela si da uitarii. ca si cum nu sar fi intamplat. si sa vezi ca o sa te calmezi si cu timpu o sa uitzi.numai evita sa-ti mai amintesti de el. sfatu meuwinkinglove struck

Întrebări similare