Buna!
Eu sambata de dimineata ma trezesc [logic] ma spal pe dintzi, fata etc apoi ma duc la cursurile de dans este un drum de 10 km iar eu merg singura cu bicicleta:-ss si nu este sat sau oras, pur si simplu gol [eu stau la sat] apoi vin intru 2-3 pe calculator, iar apoi ies prin parca cu prieteni, cu rolele, scriu temele sau cantece [cand am chef] seara ma culc.
Duminica.asc.muzica pe telefon . ma joc pe pc [rebela] ies din nou si din nou cu prieteni [nu am iubit am decis ca e mai bine fara:-l]apoi.vin intru again pe pc si ma culc o viata plictisitoare,, dar nici macar nu stiu ce inseamna[nici voi nu stiti 1-1] sa nu comentati la mesaj ca mie somn [nu glumesc] tu ce faci in weekend?
iti recomand niste filme:daca esti copil high school musical 3, alice in wonderland 2010; alvin the chipmunck 1 si 2 [cam atat stiu] te adult: avatar, twiglit[nu stiu daca am scris bine pentru ca nu stiu cum se scrie sper sa stii tu mai bine ] altele numai stiu pentru ca nu`s adult sunt copil [mik si inocent] altceva poti sa cauti pe google avatare[vad ca iti place dansul ][si mie]
cam atat numai stiu altceva
[asta e]
[pana de inteligenta]
Diavolulestefemeie întreabă:
anonim_4396 întreabă: