Mda... temele... unghiile, ascult muzica, chiulim, si e cand sa dau o proba trebuie sa fac sport dar eu sunt scutita dar fac si spot pai facem incalzirea si dupa aceea programu respectiv:handbal, volei, baschet, etc
La ora mea de sport e o valmaseala totala. Nu avem sala de sport. Iarna cand e frig stam in clasa si jucam sah sau ne facem temele (asta e mai mereu), iar vara ne scoate pe terenul de sport al liceului de langa noi si ori jucam handball, ori fotbal. Ne mai pune si sa facem niste ture de teren. Majoritatea fetelor mint ca au probleme sau nu stiu ce le mai doare ca sa nu faca. Ne mai chinuitm sa jucam volei cu o minge de handball peste poarta de fotbal, sau ne facem temele ingramaditi pe iarba. Foarte ciudat stiu
Cand e cald facem sport in curte, iar cand e frig in sala de sport. Facem incalzirea (genoflexiuni, flotari etc.) vreo 10-15 minute, iar dupa aceea fetele jucam volei si baietii fotbal afara.
Citesc, stau in vestiar si vb la tel... sunt scutita de sport si pot sa fac orice vreau in timpul orei doar ca trebuie sa stau in sala cu ceilalti. il mai ajut pe prof cu absentele(de obicei nu pun pe nimeni absent ) pun note si altele tu ce faci la ora de sport?
Mancam.
Ciudat dar na...
In pauza precedenta orei jucam macaua, si cine pierde se duce la magazin dupa mancare, dam toti bani, cumparam de haleala si cat dureaza ora de sport mancam, bem, dansam... Panarama in general
Facem incalzirea, dupa care facem ce avem in program. Ex. Sarituri, diferite chestii la saltea, sarim capra etc. Dupa toate astea domnul fura 10 minute si ma pune pe mine si pe inca 2 colege sa facem 2-3 ture de alergari de teren pentru a ne mentine in forma pentru. la primava la alergari...
Stau in clasa cu cativa\cateva.Ascult muzica, fac opere de arta pe tabla, mai ies pe hol si zic ce imi ine in minte, de ex"MAC-MAC-MAC"
sau cand DOAMNE FERESTE avem test sau teza ceva stau in banca si invat.
Cei care vor sa faca sportul, joaca handbal, volei, fotbal, ping pong, badminton, baschet. Ce vor ei. Restul isi scriu la alta materie, fetele citesc reviste, unii nu vin deloc. vreo 2 ore pe semestru se face ora serios si se pun note la probe : saritura in lungime, saritul caprei.
Depinde de vreme: cand e cald, mergem in parc sau sa ne luam mancare de la mall, toamna in general citim reviste in parc sau copiem teme, iar iarna depinde, daca ii directorul in scoala, care face crize, stam in baie si copiem teme
Stam la barfa, ne certam...ne intindem pe saltele. tipam, urlam, cantam...Cam ce fac fetele de cls 6
Pai.am avut mana rupta...in vara
acum nu fac sport tot anul sunt scutita.
nu ma derajeaza
Am o profesoara foarte de treaba. iarna facem in sala de sport. incepem cu o incalzire, apoi aerobica si gimnastica. uneori dansam (dansul piguinului, meneaito ), uneori noi fetele ( suntem 7 fete in clasa ) dansam la majorete... iar vara pe teren... fetele joaca tenis, baschet, volei, invartim cercuri la abdomen alergam iar baietii logic ca fotbal
Ce nu faaac? mancam, facem temele, dansam, cantam, ascultam muzica, mai facem si sport, chiulim, stam dupa scoala, ne uitam dupa baieti(fetele), spunem bancuri si... experimentam
bafta
VulpeaDinUmbra întreabă: