Eu ma distrez vara asta Cel putin pana acum nu m-am plictisit deloc
Am fost la strand, la mall, la film, am jucat bowling/biliard/darts, m-am dat cu rolele, am fost la suc, m-am plimbat prin parc, am dormit la prietene, am fost la o petrecere, pana la bunica-mea o zi(azi
) Nu am prea avut timp de plictiseala si sper sa fie toata vara asa
Sambata ma duc in Ungaria, in 2 iunie plec la mare
Mai incolo la Viena.
Sper sa ai si tu o vara frumoasa. Din cate vad si tu ai 14-15 ani la fel ca mine si ai nevoie de mai multa libertate. Incearca sa vorbesti cu mama ta si sa ii explici ca e vara, ca ai si tu dreptul sa iesi cu prietenii la un suc, sa mergeti la strand etc. Explica-i ca nu mai ai 5 ani, spune-i ca toate prietenele au voie si numai tu nu. Intreab-o daca ea cand a terminat a 8-a nu avea voie vara sa iasa afara? Si daca spune ca nu avea spune-i ca vremurile sau schimbat, lumea a evoluat doar ea nu. Explica-i ca ai si tu nevoie de macar un pic de liberate, de incredere din partea ei. Daca tot nu intelege inseamna ca are o problema
Daa, foarte.
Fac acelasi lucru ca tine, stai linistita. Si seara ma mai lasa cate 1-2 ore.
Lasa ca ne vine randul.
Nici pe mine nu ma prea lasa mama pe afara, dar mai plec si nu ii spun nimic ce trebuie neaprat sa stie parinti tot ce faci zici ca esti la o prietena, gaseste si u ceva sa te creada sau spune-le ca nu mai ai 10 ani
Piciu_Mihaela_ întreabă: