Atunci cand un baiat iubeste o fata din toata inima si se intampla sa se certe cu ea, nu e exclus ca el sa planga. Dimpotriva, noi barbatii uneori suntem foarte sensibili, chiar daca nu aratam asta.
Aham si imi spui si mie te rog ce legatura are ce ai scris tu cu versurile?
Scuze, nu am fost atent
Nu-i nimica dar ori cum este adevarat ce ai spus tu si daca pana la 10:30 nu imi spune nimeni iti dau funda
Ca umbli ca o zevzeca, ziua, noaptea ca sa gasesti fraieri sa te bage in seama.Eu te-am bagat, baga-ma si tu si trimite-mi(acum te rog) Chillstop vol I.
Parerea mea :
Am auzit ca si barbati plang cateodata= a auzit melodia lui Holograf - Si baietii plang, Si el nu demul ce s-a despartit de pritena lui si a plans si o considera ce-a mai frumoasa dar nu este asa ca este totul doar in mintea lui imi dau singur funda.
Da asta am inteles si eu dar nu la asta m-am referit in detalii.
Versurile vor sa arate ca nu doar fetele plang, ca si barbatii oricat de puternici ar fi ei.Chiar daca unii zic ca,, vaii, nu plang eu pentru aia'' sau altceva, totusi, ii doare ca s-au despartit si ii doare mai ales cand o vad cu unu mai bun decat ei.Aceste versuri vor sa arate si faptul ca acesta spune adevarul, ca a plans si el pentru,, cea mai frumoasa fata'' adica pentru persoana care o iubeste cel mai mult.
Sper ca ti-e de folos, chiar daca nu am dat niste explicatii concrete!
Ionela asta intelege ori ce fraier la la 10:30 spun eu ce am inteles dar sa nu va radeti
Chiar acum e 10:30.Bine ca intelege orice fraier, dar eu doar ti-am zis si mi-am dat seama ca stii ce vor sa insemne aceste versuri, dar poate vroiai sa stii parerea noastra.
Da ione dar nu ma asteptam de la asa raspunsuri dar na imi cer scuze daca te-am suparat sau jignit.
Nu m-am simtit jignita sau ceva, dar fiecare ne-am spus parerea, toti gandim intr-un mod diferit. Daca tu crezi ca niciunul din raspunsurile noastre nu merita funda, asta e..nu am raspuns pentru funda, ci doar..asa,sa-mi spun parerea.
Ionela uitate ca am dat funda deja si nu am spus nimica fie care cu parerea lui
Nu m-am referit la asta, m-am referit la faptul ca tu ai zis ca-ti dai funda singur, dar totusi ai dat unuia dintre cei care au raspuns.In finee..era doar o simpla intrebare, nu e motiv de cearta. Poate ne mai vorbim.Papa!
Aaaa da scuze nu am vazut ca a dat cineva raspunsul.
Poate doar poate ne mai vorbim.
Andrei67y5 întreabă: