Mario, GTA, Spiderman, aveam un joc cu Frumoasa si Bestia si ma mai jucam un joc de trebuia sa impusti gaini + jocuri barbie pe google. Asta daca te referi pe pc, pe afara ma jucam prinsea, ascunsea, cocot , cucii, sotronul si multe altele .
Eram mult pe afara si jucam, chilo, chems, ascunselea, 1 2 3 la perete stop,flori fete si baieti,adevar sau provocare,hotii si vardistii,pac pac, lapte gros, tara tara vrem ostasi, fazam, mai era un joc cu elasticul.adica un elastic in mana.joc pentru 2 persoane, mai era tari orase munti ape..si mai revin cand imi mai aduc aminte
Buna! pe vremea mea, erau jocuri frumoase, nevinovate si de bun gust, astazi multi copilasi uita sa se mai joace preferand calculatorul inclusiv jocurile pe calculator, astazi imi aduc cu drag aminte de jocurile noastre, ratele si vanatorii, hotii si vardistii, sotron, jocul cu papusile chiar improvizate de noi, de v-ati ascunselea, elasticul, etc erau frumoase si erau deliciul nostru, astazi multi uita sa respecte copilaria, uitand ca peste ani ti-o vei dori.
O zi minunata sa ai