| Kisie a întrebat:

Voi ce jocuri jucati cand erati mai mici?

4 răspunsuri:
| daria2000 a răspuns:

Mario...mult mario si turtle odisey

| Lamaitzza a răspuns:

Mario, GTA, Spiderman, aveam un joc cu Frumoasa si Bestia laughing si ma mai jucam un joc de trebuia sa impusti gaini laughing + jocuri barbie pe google. Asta daca te referi pe pc, pe afara ma jucam prinsea, ascunsea, cocot laughing, cucii, sotronul si multe altele big grin.

| TatianaCecilia a răspuns:

Eram mult pe afara si jucam, chilo, chems, ascunselea, 1 2 3 la perete stop,flori fete si baieti,adevar sau provocare,hotii si vardistii,pac pac, lapte gros, tara tara vrem ostasi, fazam, mai era un joc cu elasticul.adica un elastic in mana.joc pentru 2 persoane, mai era tari orase munti ape..si mai revin cand imi mai aduc amintelaughinglaughing

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! pe vremea mea, erau jocuri frumoase, nevinovate si de bun gust, astazi multi copilasi uita sa se mai joace preferand calculatorul inclusiv jocurile pe calculator, astazi imi aduc cu drag aminte de jocurile noastre, ratele si vanatorii, hotii si vardistii, sotron, jocul cu papusile chiar improvizate de noi, de v-ati ascunselea, elasticul, etc erau frumoase si erau deliciul nostrulove strucklove struck, astazi multi uita sa respecte copilaria, uitand ca peste ani ti-o vei dori.
O zi minunata sa aihappy

Întrebări similare