| Silvia93 a întrebat:

Voi ce luati iubitului de Valentines Day? Nu am nici o idee de cadou si am buget mic (100 lei)

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://m.cinemagia.ro/filme/fifty-shades-of-grey-589495/
Bilete la premiera filmului :)

| Gizăz a răspuns:

Nimic. Relaţia cu prietena mea nu se bazează pe sărbătorirea unei tâmpenii în care nu credem niciunul.

| BlaaBlaa a răspuns:

Lucrurile personalizate sunt cele mai dragute gen un tablou cu poza voastra, breloc cu poza voastra, o bratara care iti scrii numele tau pe ea si tu sa porti bratara cu numele lui, sau o bricheta cu initialele voastre si data cand v-ati cunoscut, perne sau ursuleti de plus si pe langa poti sa-i scrii o scrisoare din suflet big grin

| Doub a răspuns:

Cui sa ii iau? Nu am asa ceva.

| alinutzaa2 a răspuns:

Buna pai nu stiu momentan...dar oricum ceva micut de care sa se bucure...un album cu poze cu noi, parfumurii sau nu stiu. Ceva sa fie folositor sau macar dragut sa-i placa si persoanei iubite.Mai furati cateva idei de la iubit cand mai zice "vreau sa-mi iau aia, aia, aia" intelegeti voi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti ajung banii. cumpara un costum sexy. ala da cadou

| IarinaPici22 a răspuns:

Poti sa faci un tricou pentru tine cu He is my King si o sageata in spre el si lui un tricou cu She is my Queen si o sageata in spre tine

| Aswin a răspuns:

Poți face un picnic in casa la lumina luminarilor si e super fain fără stres si nu te agita ca o sa fie bine si romantic si dragut din partea ta

| RevolutionX a răspuns:

Ia-i un briceag sau un pumnal care sa se taie cu tiganii