| ΔH a întrebat:

Voi ce mai mancati pe la scoala?
Eu hamburger, dar as vrea sa schimb meniul.

17 răspunsuri:
| ViVi a răspuns:

Pai daca as manca hamburger in fiecare zi oare cum as ajunge thinking
depinde de la zi la zi poate un covrig poate o punga de ceva dulce laughing azi nu am mancat nimica la scoala ca mi-am uitat banii asa fac silueta thinkinglaughing

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Chipsuri, sandwichuri, cornuri. happy

| DeeDee_1261 a răspuns:

Pai cornuri covrici sandwichuri cate o data. Ceva dulce chipsuri...Depinde.thinking

| stealthb a răspuns:

Nimic! Prefer sa rabd de foame decat sa le platesc alora preturile duble la chioscul din liceu. Mananc un corn inainte de a pleca la liceu si mananc bine cand ma intorc. Incercati sa faceti un calcul: cati bani consumati pe luna numai din mancarea pe care o cumparati de la scoala.

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Nici eu nu mananc toate scarboseniile alea de la bufet. Rar mai cumpar, doar cand nu am de ales. Mai bine vin cu ceva de acasa pregatit, un sandwich, un corn, un fruct.
Sfatul meu: nu mai consuma in fiecare zi mancare de tip fast-food. Vei avea sanse mai mari sa faci cancer la o varsta frageda. In plus vei deveni obez! Asa ca spre binele tau, las-o cu hamburgerii...trebuie doar sa ai vointa!

| arysa a răspuns:

De obicei 2 mere; sau uneori mai iau de la magazin un baton sau un corn cu ciocolata.

| dianadiana a răspuns:

Si eu de toathe :p dar am zis ca nu ar strica sa mai economisesc ceva bani si imi iau cv booon d acasa sandwich cv... nu stiu... iar banii ii pastrez pentru mai incoloooo :p daca mai raman laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un... covrig. Uneori mai cumpar și o sticlă de apă plată când e nevoie. Atât. Maxim 2 lei/zi. Dar sunt zile când mănânc și 2 covrigi. big grin
Sunt la școală de dimineață și atunci nu prea mi-e foame. Foamea vine după ora 12 și pe atunci sunt deja acasă, la frigiderul meu.

| Simona_8441 a răspuns:

Pai eu pap cipsuri, corn, olla,
...
cam asa
dar uneori nimic pentru ca nu mi se face foame

| Lumy a răspuns:

Yo nu mananc la scoalatongue

| adi a răspuns:

Bancuri si glume, pe painewinking

| Babushka a răspuns:

Pai la mine setea e mai mare beau vreo 2 sticle de apa la jumate dar mancare manac ori un sandwich, ori niste fructe, croasante. depinde ce poftescbig grin:X

| adrianhasde a răspuns:

Mancare de acasa, e mai sanatoasa.

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Evita sunca... Poti fierbe un ou bine si apoi il tai felii si il pui intr*un sandwich cu cascaval rosie...
Poti incerca un salam dar nu in fiecare zi...
La desert daca nu un fruct un corn...

| maxy2343 a răspuns:

Eu mananc cate un sandwich de acasa daca am pofta, si in rest nu prea imi cumpar nimic ca imi trebuie bani de tigari big grin

| sTeFaN. a răspuns:

Andwichi de la magazin tongue si cate o sticla de suc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi eu pap corn 7 days cu ciocolatabatting eyelashes
Cipsuri cu sare love struck
Bake rolls cu sare love struck
Placintutza ca sa imi tina de fomikabatting eyelashes
Mai pap si prajiturika 7 days tot cu ciocolata ca e bunaaa :X
Ce beaubatting eyelashes
Nestea de piersicutzabatting eyelashes uneori si de lamaie ca prea mult dulce stricabatting eyelashes, nu laughing
Ce sugbatting eyelashes
Poi acadele love struck
chupa chups sau din astea cu sare :d
xoxo
by dydee

Întrebări similare