| Happiness_8100 a întrebat:

Voi ce metode folositi sa ii convingeti pe parinti sa faceti ceva anume, orice, nu are importanta?happy

7 răspunsuri:
| mistakeofyourlife a răspuns:

Pia...de obicei depinde de starea lor din ziua respectiva. Daca vad ca sunt stresati, furiosi sau ceva de genu' nu ii intreb pentru ca sunt 98% sigura ca nu o sa ma lase. Daca insa au o dispozitie cat de cat ok ii intreb dar nu direct. Mai intai ii spun ce note bune am luat la scoala( daca am norocul sa iau note in acea zi sau daca nu ii amintesc de o nota din trecut), ii spun ca pentru a doua zi mi-am terminat toate temele(desi de cele mai multe ori nu e adevarat) si apoi o intreb, in timp ce tin pumnii sa ma lase. big grin

| TragicantaDeSemintzeRoz a răspuns:

Ii spun ca iau un 10rolling on the floor

| SyMy24 a răspuns:

Pai eu. fac o fata de catelus nevinovat love struck parintii mei nu pot rezista love strucktongue

| RoaRxDD a răspuns:

De obicei le spun: mda, bine, sora'mii ii dati. =]]
Daca nu ai surori/frati, du'te cu o mica fata de catel, spunandu'le: va rog, lasati'ma sa..., promit ca nu mai fac... [o chestie care ii enerveaza]
Daca nu merge nici asa, supara'te cel mult 2 zile, nu mai vorbi cu ei si vorbeste in sictir. devil E o chestiune si de mintit oh go on te descurci x]

Răspuns utilizator avertizat
| AnuriM13 a răspuns:

Si eu trebuie sa gasesc ceva ca sa ii conving pe ai mei ca vreau sa imi pun pierce si ei nu prea sunt de acord! dar vad eu cum fac... trebuie sa invat bine, sa fiu cuminte, sa ii ajut mereu si.eh. fatzuca de catelushi cu multi pupici si multe imbratisari merge de fiecare databig grinbig grinbig grin

| Oani a răspuns:

rolling on the floor
"cel mai bun tatic|mamica"\rolling on the floor
si incep cu promisiuni ca mereui o sa ascult si o sa fac ca ei dar doar de data asta saa ma lase si p mine sa fac ceva...