| JustMe6378962 a întrebat:

Voi ce parere aveti: Cu putin timp in urma i-am zis unui baiat ca imi place de el, si desigur ca l-am intrebat daca ii place de mine. Initial a zis *Nu stiu* si apoi l-am cam tras eu de limba si l-am intrebat *Da sau nu?*. Si a stat putin si s-a gandit si a zis *Nu*. Dar foarte scurt si apoi a plecat. Cateva zile dupa asta m-a cam ignorat, dar apoi a inceput sa se mai uite din cand in cand la mine. Si vineri, clasa noastra are sportul inaintea clasei lui. Si inainte de ora mea de sport eu m-am schimbat in alt tricou si am auzit ca nu il mai facem nici noi nici el. Si el era imbracat intr-un tricou alb. si cand ar fi trebuit sa inceapa ora lui de sport, era imbracat in alt tricou cu blugi (adica costumatia mea). Deci ce credeti: Ii place sau nu de mine?

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Greu de spus daca te place sau nu, important este ca l-ai pus pe ganduri spunandu-i ca il placi

Răspuns utilizator avertizat
| DanDanik a răspuns:

Ilinca, daca intr-adevar iti place baiatul eu zic sa mai il intrebi odata... face u face... o sa afli daca intr-adevar te place

| JustMe6378962 explică (pentru DanDanik):

Face to face a fost si prima data cand l-am intrebat. Dar el a mai zis ceva despre o fata( si subliniez ca nu a zis *alta fata*. A zis doar *o fata*) si ca incearca sa o 'cucereasca'. Oare chiar exista o alta fata, sau a zis si el asa, sa fie?

| castraveteleLoim a răspuns:

Nu poti stii sigur. Asteapta sa iti dea dovezi mai concrete ca te place. Eu sunt exact in aceeasi situatie cu persoana de care imi place dar stiu sigur ca nu ma place pentru ca am dat-o in bara rau de tot cand i-am spus ce simt

| JustMe6378962 explică (pentru castraveteleLoim):

Adica... cam ce semne ca ma place?