În niciun caz de laşitate. E o stare indusă de sentimentul de neputinţă în faţa unei adversităţi pe care nu o putem depăşi.O frustrare dacă vrei. SE declanşează şi funcţie de tăria interioară a fiecărui individ. Şi, în oarece măsură aduce şi o stare de uşurare, de împăcare cu dificultatea în care te afli sufleteşte.
Uneori plangi de durere si in alte ocazii plangi de fericire sau cand razi mult, asa ca plansul e si de bine si de rau.
Plânsul este o descărcare emoțională, o reacție umană și firească. Nu cred că are vreo legătură cu putere sau lașitate.
Nu este dovada de putere, in nici un caz., dar nici de lasitate. Poti fi puternic si sa fi si sensibil in acelasi timp si s ai si momente mai nasoala in care te "descarci"
Buna Giinger!
Dupa parerea mea nici una nici alta, din punctul meu de vedere plansul este un mod de a te descarca, ca dupa aceea sa zambesti si sa spui ca soarele a rasarit pe drumul tau.De a-ti inlatura durerea emotionala iar in momentul in care tu termini de plans substantele nocive sunt eliberate iar pe fond emotional te simti mai bine.
Sper ca ti-am putut fii de folos multa sanatate iti doresc.
careestefazafrate întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: