Nu o poti spune in asa fel incat sa nu existe riscul asta?
Doar vreuneia de pe Centură.
Dar adevarul e ca si daca ceri de la o femeie care nu e de acolo sunt sanse sa accepte, nu? Cred ca depinde doar de modul in care i o ceri si de cati bani vrei sa ii dai
Slabe sanse. Sunt multi factori care o fac sa te refuze.
Care mai exact?
Nu am timp să-ti explic cum se face, că oricum nu ai ințelege. Se pare că suferi de lipsă de comunicare, din anumite motive, pe care nu le cunosc si nici nu vreau sa le cunosc.
Ideea e sa o cumperi, dar sa nu se simta cumparata. Si hell no, sa nu cumva sa ii spui asta pe fata. Cred ca peste 80% dintre femei se vind, dar nici 10% nu recunosc asta.
Cum ar fi cel mai ok sa i o spun?
Pai fix ce ziceam, nu ii spui. O inviti undeva misto. O faci sa se simta bagata in seama, protejata, nu pari disperat. Mai ales asta. Femeile miros disperarea.
Si sa o faca fara bani, nu?
Se pare că esti si zgârcit.
O sa te coste, crede-ma. Dar nu direct.
Tinder - scrii la descriere ca esti dispus doar aventuri si sex, nimic mai mult. scurt, la obiect si fara complicatii. Gagica/Gagicile care vor doar asta, iti vor scrie.
Aia careia ii dai tu bani sa faci sex cu ea si accepta este o pro5tituata de meserie, si da, este ok sa se sexuiasca cu tine pe bani.
O fata/femeie serioasa nu ar accepta sex si nici bani de la orice gunoi de pe strada care-i propune sex.
Tu practic in prostia ta consideri că orice femeie de pe strada e o prostit.uata și e ok sa o plătești pentru propriile placeri?
Nu e vorba de asta... Doar ca cine nu stie sa vorbeasca cu o femeie incat sa obtina fara bani si nu vrea sa se riste la prosti toate, atunci cam asta e singura lui solutie... Ca e mai sigur asa. Dar intr adevar cam e o prostie asta.
Dar cum am zis, cine nu stie cum sa vorbeasca cu o femeie ca sa obtina sex fara bani si nu vrea sa riste la prosti toate ca stii doar si tu cat e de riscant sexul cu ele la cati barbati au... Si atunci aia e cam singura solutie, ce am zis eu. Poate fi riscant cu orice femeie dar cred ca cel mai riscant e la prosti toate daca o fac zilnic cu zeci de barbati sau cu cati o fac. Deci...
Haide să o luăm invers. Dacă ar veni la tine o femeie care nu te atrage absolut deloc sexual și ți-ar oferi niște bani să-i îndeplinești niște fantezii, ai accepta?
Nu, nu as accepta. Deci accepta daca simt atractie doar?
Nu este ok ai o gîndire de violator si daca incerci asta te trezesti cu dosar penal pentru hartuire sexuala, chiar asa obsedat esti? Cauta ti alte activitati si nu incerca sa agăti femei pe strada ca ajungi după gratii.
Vezi ca is unia pe net care fac ce spui tu, ca or fi regizate asta e, tu incerci vorba ta, nu te costa nimic dar trebuie sa arati bine, sa fii imbracat frumos, elegant, sa apari ca ai bani, nu sa pari cine stie ce rapanos.
Femeile alea ce cauti tu, se uita si isi dau seama daca ai malai sau nu ai.
Mai trebuie sa ai papagal, sa stii sa vorbesti, ca de vad alea ca nu legi 2 fraze, te injura, unele poate te si plesnesc
dar ce mai conteaza, macar esti injurat de una buna nu?
Nu te injura in fiecare zi bunaciune de femeie, zii si tu
Asa ca uite cum faci.Te duci in locuri unde e lume, pui ochi pe una buna, apoi observi.Vezi daca e singura, astepti un timp, nu te duci asa rapid, astepti vezi sa nu apara cine stie ce zdrangalau de asta si dupa sa tio iei si pe cocoasa
Dupa vreo 15 min, nu cred ca intirzie un culturist de asta mai mult de atit, daca ea ar avea bulan, atunci te duci la ea si o saluti, spui ca doresti sa o intrebi ceva.
Urmaresti si tu vezi ce face ea, de regula astea se fac ca vorbesc la telefon, ca se uita prin telefon, e poveste, da na fata asa face.
Dar toate astea trebuie sa iti dai tu seama, cum am zis sa nu fie una care asteapta mai stiu eu ce matahala si sa te ia ala de git pe acolo sa te mai si bata.
Si cam asta e, daca ea zice da, spune, ce doresti sa stii, in continuare spui ca tia sarit in ochi, cum ai vazut-o ti-a placut de ea si ca ai da oricit sa vorbesti cu ea si poate si mai mult
Ea daca o sa zica ai da cit, sau ce anume ai da, atunci e clara, fata deja trece la negocieri, asa ca fctie de cum arata arunci si tu cu suta dar nu cu suta de lei, cu suta de euro, ea cand vede, wow zice ca ea nu face de astea, ca nu stiu ce bla bla vraja marii.
Tu mai pui inca o suta, tot de euro bininteles sa vada fata ca esti in bulan, apoi dupa cum se leagana ea si se uita, mai pui ceva, sau nu, depinde de ea cand pune mina pe malai.
Intre timp cit mai arunci cu cate o suta, de dolari sau euro, ii mai zice cit de frumoasa este, ce desteapta este, vorbe de asta ce le da pe spate pe femei.
Hai ca te descurci tu, doar esti fata mare scuze esti baiat destept voiam sa zic.
Adica cu lei nu merge?
Merge si cu lei, dar cu euro se lasa mai usor.Una e cand arunci cu euro, alta cu lei, indiferent citi lei arunci, euro parca e altceva arata ca ai continuitate, ca esti bazat pe malai, ca ar avea de unde
Tu poti sa faci asta dar ce sanse sunt sa iti zica cineva "da"? Exista intr-adevar, dar sunt mici.
In primul rand daca vrei sa faci asta, mergi ori la fetele imbracate foarte provocator ori la fetele imbracate saracacios si nu foarte manierate (la aceste 2 categorii ai sanse mai mari). Si trebuie sa fii foarte scurt si la obiect sa nu deranjezi pe nimeni gen "nu va suparati, pentru o suma de bani ati accepta un raport intim cu mine". Ea o sa zica nu si tu te cari imediat, eventual iti ceri scuze si atat. Daca cumva zice da, stabiliti detaliile. Dar daca incerci cu cateva zeci de fete si vezi ca nu reusesti atunci te opresti ca esti prea disperat. E plin de anunturi pe net, trebuie doar sa suni
Pai da, sunt si anunturi de la prosti toate dar iti dai seama si tu cat e de riscant acolo... Asa ca mult mai bine varianta asta... Si aia e si daca primesc refuz... Macar incerc si eu
O vizita la psiholog, unde sa ii explici ce doresti tu sa faci, te-ar ajuta mai mult. Vorbiti despre Boundaries.
Oricat au incercat baietii de pe aici sa iti raspunda, se pare ca nu intelegi niste limite ale decentei, bunului simt.
Pai da dar stii si tu cat e de riscant la ele la cati barbati trec zi de zi la ele... Daca ma protejez e ok, dar daca fac asta sa fie numai la an al si vaginal, ca la oral e aiurea rau dupa parerea mea
Sunt unele de lux cu analizele la zi, Dar pana mea si costul e ridicat...
Ce tare e întrebarea, chiar m-ai făcut sa rad. Nu le găsești pe strada asa de ușor. Din câte știu tu te duci la ele sau se deplasează ele la tine. Cauta pe publi24 hai ca mor de ras.
Prietene, sfatul meu pentru tine e urmatorul:
- daca vrei only sex - poti merge la cluburi de la swing ( ai o taxa si e relativ mai safe)
- daca iti doresti si o relatie, nu doar only sex - in primul rand, investeste in tine, mai ales intr-un curs de comunicare ca habar nu ai sa te exprimi ) nici macar aici - si te mai bagi si in dosare penale si altele )
Ulterior, dupa ce treci de pasul de comunicare incepe sa experimentezi si sa incerci sa cunosti. O intalnire, doua, trei intalniri cu femei sa vezi ce iti place, ce te atrage si daca devii un tip misto - poti sa ai si sex tip aventura cu gagici misto daca nu vrei sa te implici