anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce părere aveti de redeschiderea școlilor? Mie mi se pare o prostie...Cum aș putea sta cu o mască atatea ore? Mai ales că eu respir cam greu. Să nu mai vorbesc de autobuze ca e de maxim 15 persoane și e mereu full că de-abia poti ieși. Au închis școlile la câteva cazuri si le redeschid acum?

6 răspunsuri:
| Michaeel a răspuns:

Personal, vreau sa se deschidă școlile. Școală, ca și locurile de munca, nu pot sa rămână închise deoarece copii au nevoie de educație. Au închis școlile la câteva cazuri pentru a evita răspândirea virusului dar acum oricum sunt 100 de "cazuri" zilnic. Nu e asa greu sa porți o masca la toate orele, o porți sub nas dacă e sa îți fie mai ușor sa îți respiri sau o dai jos în pauza. Autobuzele sunt mult mai "goale" acum și nu e posibilitatea sa iei covid.

| sierra1 a răspuns:

"scoala" online = zero!

| Clytia a răspuns:

O părere foarte bună. Cu școala online chiar nu înveți mai nimic și să nu uităm că România încă sunt zeci de mii de elevi care nu au apărută necesară pentru a putea susține aceste ore online. Cu masca o să te obișnuiești că n-ai de ales. Nu mi se pare deloc un argument concludent "portul măștii" adus împotriva redeschiderii școlii. Dacă noi ne plângem din atât, medicii care stau 12 ore cu combinezonul pe ei ce-ar trebui să facă?!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Susţin să se deschidă. Şcoala online mi se pare o încurcătură, mai ales că sunt copii care nu au nici internet, da' barem tablete sau telefoane performante.
Şi ce dacă o să stai cu mască atâtea ore? Te înveţi până la urmă.
Mai bine suporţi o mască decât să te încurci în şcoală online.

| Adry05 a răspuns:

Aceeași părere. eu sunt la master și ne-au întrebat dacă vrem online, mix online cu face to face sau face to face cu măsurile. la facultatea mea s-ar putea foarte ușor ține și cursurile și seminarele online, fără să fie nevoie să mă deplasez până la facultate, să intru cu atâtția oameni în contact și să mă chinui o oră jumătate cu masca pe față (pentru un curs, poate chiar 3 sau 4 ore jumătate dacă am mai multe legate)
înțeleg și chiar sprijin să se facă fizic la facultățile unde e nevoie de practică cum e medicina, fizica, chimia și să se întâlnească pentru laboratoare.

| Andreeush a răspuns:

Ți se pare o prostie să mergi la școală?