Buna.Cred ca invidia aceasta nu iti face deloc bine si ar trebui sa iti canalizezi energia in ceva productiv, nu in sentimente negative pentru acest coleg.Sa stii ca atunci cand muncesti pe rupte si inveti ai si dreptul sa te lauzi, sa vrei sa fii apreciat si admirat de cei din jur.Ma indoiesc ca nimeni din clasa nu il suporta, dar sa zicem ca e asa cum spui tu.
La psiholog te duci pentru a-ti rezolva problemele, nu pentru a fi judecat sau luat in batjocura, in ras. Oamenii aceia au o conduita profesionala de urmat, deci stai linistit caci va fi bine.
Pai trebuia sa zici de la inceput ca nu il suporti pentru ca vrei sa fii ca el si esti indivios. Pune mana si invata si tu mai mult decat o faci acum daca vrei sa fii ca el.
Aaa,deci nu ai nimic cu tocilarii in general, ci doar ești frustrat că el poate și tu nu.Stai liniștit,e vârsta la care apar asemenea gânduri.
Daca vrei sa ajungi ca el macar la școală,dă-ti mai mult silința și sigur o sa fii cel puțin la fel de bun ca și el.
Cat despre faptul că el canta la pian și tu nu,e pentru că el și-a descoperit un talent, dar asta nu înseamnă că nu ai și tu talente ascunse, trebuie doar sa le descoperi.
Plus că na, daca tu te concentrezi pe el in loc sa te concentrezi pe tine, e greșit.
Că alții au alte șanse și tu nu ai, asta e o alta discuție.Viata nu ne oferă la toți în mod egal,e normal,dar daca vrei ceva, trebuie sa muncești.
El sa meargă la olimpiada învața in timp ce tu râdeai de el că e tocilar prost sau cum ii mai ziceai tu,acum, tu ești cel trist și deprimat că în loc să faci ceva, porți invidie pe cineva.
Nu știu ce să zic in situația asta, dar nici invidia nu e o soluție, sa știi!
Nu ți-au plăcut niciodată tocilarii dar ești invidios pe rezultatele lui. ¯\_(ツ)_/¯
Nu-ți irosii viață comparădu-te cu alții. Focusează-te pe tine și abilitățile tale. descoperă-te pe tine insuți și vei avea doar de căștigat in viață.
Ti-o spun din proprie experiență. Eu am terminat doar opt clase dar am ajuns mai departe decăt toți colegii din școală.
Fa-ti o gagica si lauda-te cu ea in fata lui! Atunci el o sa fie invidios pe tine pentru ca nu are asa ceva, pentru ca el a stat cu nasul in carti toata viata!