anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce parere aveti de vise? eu de fiecare data cand ma duc la bunica mea visez noaptea, dar cand dorm acasa la mine nu visez nimic.de ce oare?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| MissmysteriousS a răspuns:

Depinde de vise; daca visezi urat nu e un semn bun,poate fi ceva de-a dreptul periculos, iar daca visezi frumos, placut inseamna ca acolo e locul tau favorit si ca-ti place asa de mult incat ai ramas uimit de acel loc incat seara intri in lumea viselor

5 răspunsuri:
| dany3la a răspuns:

Poate ca te simti mai bine la bunica ta sau nu mai tii minte ce ai visat.Mi se intampla si mie sa uit ce visez.

| itisnothingbutsomefeelings a răspuns:

Buna, visele sunt odescarcare emotionala a subconstientului nostru... oamenii viseaza mereu,in fiecare noapte, in noptiile in care ai impresia ca nu ai visat, subconstientul tau era mai neincarcat sau mai relaxat ( probabil pentru ca erai acasa) oamenii viseaza in fiecare noapte doar ca atunci cand nu ne amintim avem impresia ca nu am visat...visele sunt foarte scure dureaza intre 4-20 de secunde insa noi avem impresia ca dureaza mult mai mule. unele ne sperie, impresioneaza, ne bucura sau ne intristeaza.aceste vise care iti produc emotii ti-le vei amintii dimineata.happy bafta

| Angel_8830 a răspuns:

Probabil te simti mai bine acolo si atunci iti lasi mintea libera, ori ceva exista acolo ce te sperie, ori nu stiu. Nu-ti face griji, si mie mi se intampla de exemplu sa nu visez niciodata cand dorm la matusa mea. Nu stiu ce za zic...

| berelahalba a răspuns:

E o chestie care tine de psihic si inconstient nu exista o explicatie 100% sigura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mereu visez frumos, visez ceea ce as vrea eu sa se intample.