| Xulescu2 a întrebat:

Voi ce parere aveti despre baietii care plang? Mie mi se pare ok orice om are sentimente si suflet... E natural - parerea mea - sa o aud pe a voastra

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

O parere mai buna decat unul care nu o face. Sunt si oameni care sunt atat de rautaciosi incat nu varsa macar o lacrima. Dar asta cu timpul, in functie de cum gandesc viata. Mai degraba ai un om care plange alaturi de tine decat unul care e indeferent si iti spune : lasa dracului sentimentalismele, nu mai plange, te vaicaresti atata, ce te tot victimizezi. Eu am plans de multe ori. Am sentimente si emotii si e ceva normal.

13 răspunsuri:
| ClaudiuAndrei90 a răspuns:

Nu are nimic.Este si el om si pana la urma, are si el probleme. E bine uneori sa plangi si sa te eliberezi de suparare decat sa tii in tine care e foarte aiurea si te sufoca.

| virusz a răspuns:

Nu stiu unde ai vazutlaughing in lumea mea nu sunt!

| Shake a răspuns:

Si eu la felbig grin

| Alice_6278 a răspuns:

Hmmmmm.La o asa intrebare trebuie sa cugetam putin
Dupa parerea mea baietii care pling sunt acei care au intr-adevar suflet.care intr-adevar stiu ce inseamna sa suferi si incearca din rasputeri sa nu raneaska pe nimeni.
Ei sunt cei mai romantici si cand esthi in preajma lor te simti iubita cu adevarat.
Nu cred ca baietii care pling sunt nisthe lasi cum zic multi altii. Si cred ca e normal sa mai blinga si baietii.
acesta este raspunsul si parerea mea la aceasta intrebare.
Sa ai o zi haPp'Y big grin

| MindExplode a răspuns:

E destul de normal sa plinga un baiat, majoritatea nu pling deoarece vor sa arate ca sunt puternici, dar acesti care pling sunt foarte ok...deci sunt de parere bunahappy

| fluturas a răspuns:

Eu am o parere bune, chiar foarte buna despre cei care nu se ascund si plang happy mi se pare foarte normal, cred ca cel mai mult urasc persoanele false, deci ma enerveaza foarte mult chestia asta la un baiat, sa para smecher si sa nu isi arate sentimentele straight face oh go on
dar nici foarte plangaciosi, mai rau ca o fata happy dar mi se pare frumos sa vezi un baiat cand plangehee hee cel putin pe mine ma impresioneaza happy acum depinde si de ce plange...

| Elena_6988 a răspuns:

Pai isi exprima sentimentele si nu vrea sa te minta

| luna a răspuns:

E ceva natural. Multi baieti se ascund si plang acasa (poate mai mult decat o fata)iar afara rad ce ceilalti.Plansul nu inseamna lasitate dar din pacate sunt doua categorii, cei care plang din sinceritate si cei care plang pentru a impresiona.

| Ballet a răspuns:

Orice om are aceasta permisiunehappy nu poate exista un om atat de dur. asta e... face parte din natura omenteascahappy si mi se pare si cute, romantic:X

| ReadyToHelp a răspuns:

Mmmmmm...Este absolut normal daca baietii pling, pentru ca sint fiinte umane sh orice fiinta plinge. Iar cei care nu pling doar zic asa pling dar pe ascuns. Ma rog parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am vazut un baiat plangand.
Da, avem sentimente, toti. Dar sa fie natural... cel putin in privinta baietilor nu este natural. Daca vezi o fata plangand in fata liceului te gandesti " saraca, sigur este un baiat " dar daca vezi un baiat te straduiesti sa nu razi. Pentru ca nu vezi des asa ceva. Daca plange la el in camera e ok.

| Razvan a răspuns:

Am vazut tipi plangand dupa fete.Sincer,imi venea sa ii iau la palme.Esti barbat sau muiere cu pantaloni?raised eyebrows
Ca plangi ca iti moare Doamne fereste cineva e cu totul altceva, dar sa faci un show lacrimogen pentru ea si pe ea sa o doara in basca e penibilstraight face

| SlowLikeSnow a răspuns:

Este o chestie stupida. Cine a zis ca baieti nu au voie sa planga. Fiecare este asa cum e si nu trebuie judecat