anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce parere aveti despre copilele de 10-14 ani care deja au iubit si intreaba pe oricine cum sa sarute? laughing.

Sau se lauda ca cica au "avut parte" de prima lor noapte de dragoste rolling on the floor,mor cand aud. Eu una,sincer,n-am avut nici un iubit pana acum, si am deja 14 ani laughing.

Ce ziceti?

11 răspunsuri:
| Pinck0 a răspuns:

Un sarut e ok dar o relatie sexuala e prea exagerat.Nu stiu fiecare la timpul lor.Sincer eu la 13 ani inca obisnuiam sa stau afara, sa ma joc, sa imi traiesc copilaria.Sarutul e o curiozitate nicidecum un sentiment dar nu judec, sentimentele pot exista si la varste mici, dar daca chiar exista e de ajuns sa se rezume doar la cuvinte sincere si la sarut. Iubirea n-are varsta, sa stii.Eu am 16 ani si doar anul trecut am avut prieten.E cel mai frumos sentiment si e ok sa nu judecam desi cand vad copile care la 14 ani intretin relatii sexuale.mi se pare aiurea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta e societataea in care traim, nu e vina lor neaparat

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Ba e vina lor in mare parte, daca esti un cartof care nu gandesti pentru tine sau inainte, ajungi ca majoritatea dobitocilor care le vezi posturile pe acest site (am ramas insarcinata, am facut sex si a plecat ce sa fac). conteaza mult si mentalitatea

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

E greu cand esti inconjurat de asa ceva sa te detasezi oricat ai gandi.

| zurick a răspuns:

Ce puternic este spiritul de turmă..., dar trebuie să recunosc mă amuz pe seama lor.

| Dariusuu a răspuns:

Păi ce să zic?

O părere foarte proastă pentru că vor să fie toate în pas cu moda dar de la vârsta asta încep să se distrugă complet.Complet? Daaa complet.

Majoritatea trăiesc cu regrete mai târziu pentru că nu s-au gândit de 2 ori înainte să facă ceva.

Hai să nu dăm vina doar pe părinţi şi ele au o mare vină.

Te pup Diana.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oh Doamne.
Şi apoi le creşte burta şi se întreabă dacă s-au îngrăşat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Copii ca astia nu trebuie sa aiba acces la internet. Ce e ingrozitor este ca societatea in care traim este compusa din prosti happy

| ThatsTheSpirit a răspuns:

Eu cred că unele dintre ele sunt proaste şi nu le duce mintea mai mult de atât, dar în unele cazuri nu cred că e neapărat vina lor (sau, cel puţin, nu în totalitate). Consider că unele fac asta din cauza presiunii celor din jur. Observă că nu ştiu care colegă are prieten (sau a făcut deja sex) şi se simt inferioare. Din cauza asta, vor şi ele să facă acelaşi lucru pentru a fi "în rând cu lumea", crezând că asta e normal şi bine la vârsta lor (deşi nu e). Mai pe scurt, efectul de turmă.

| Kara44 a răspuns:

Eu am zece ani și simt la fel. Este o mare prostie. Eu aș vrea să am prieten la 20 de ani.

| IoanaAdelina16 a răspuns:

Pai se iau una dupa alta ....si cum parintii lor nu au de spus nimic despre asta, lor li se pare ceva normal.bineinteles, e frumos sa indragesti un baiat care la randul lui te indrageste pe tine (am trecu si trec si eu prin asta) am aproape 16-> am avut si eu relatii de pe la 12 ani laughing cre evident ca nu au durat, cea mai lunga relatie a mea a fost de 6 luni la 13 ani happy, fara contact sexual desigur, sunt momente frumoase ...care normal ar trebui sa inceapala 14, 15 ani :3