| TotEuMa a întrebat:

Voi ce parere aveti despre fete " inalte " cam 1, 75... Eu am 1, 73 si mi se pare ca sunt mult prea inalta straight face...

10 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Bună!
Oamenii îşi doresc întotdeauna ceea ce nu pot avea.
Dacă erai scundă sigur îţi doreai să ai înălţimea asta.hee hee
Ce părere am thinking
Păi..sincer le cam invidies( eu sunt scundă laughing )
Nu trebuie decât să fi tu mulţumită de înălţimea pe care o ai şi totul va fi bine.
Nu eşti prea înaltă.
Succes!
O zi frumoasă happy!

| znstr a răspuns:

Madu eu am aproape 1, 80 si tot nu imi fac griji ca sunt "prea/cam" inalta. Asa m-a inzestrat natura, asa traiesc. Fetele inalte impun un alt aer fata de cele mici si indesate dupa care nu poti intoarce capu. Cu inaltimea care o ai te poti face fotomodel, asta daca ai si kg potrivite. Cand porti o rochie, altfel vine pe tine care ai 1, 75, si altfel vine pe o fata care are 1, 55. Chiar daca nu poti purta tocuri de 20cm in caz ca prietenul tau are pana in 1, 80, cred ca nu e asa mare inconvenient. Cine te iubeste, te va placea si asa, inalta. Pupici!

| sunetul a răspuns:

Da mie nu imi plac fetele cu picioare lungi.Imi plac femeile sub 1.50 si eventul sa aiba peste 100kg.
Glumeam.
O data m-am intragostit de o fata care avea 1.80.

| abcdefuck a răspuns (pentru sunetul):

Alea is cele mai faine marolling on the floor

| JustMusic a răspuns:

Nu fi prostuta, arati foarte bine, ai un avantaj ca esti inalta, sunt fete pe lumea asta care isi fac operati ca sa fie inalte, isitaie osele de lapiciaore si baga o bucatica de metal de vreo 5 cm pentru a f mai nalte si tu care ai fost inzestrata cu acest dar ti se pare ca esti prea inalta? Fie ca ma crezi sau nu avem aceiasi gandire ca a ta mi se pare ca sunt prea inalta si fiindca colegele mel eru mai mici statem cu capu plecat si mi-am cocoasa. Acum mam desteptat e bine sa fi inalta, te distingi de ceilalti, eu am 16 ani si am 1, 82.

| Alinna20 a răspuns:

Cati ani ai? Eu sunt supeer inalta pentru ca am 10 ani ai am 1, 50. nici mie nu imi place cum sunt dar probabil altii isi doresc sa fie inalti.

| Azµre a răspuns:

Mie unul imi plac fetele inalte happy eu am 1.81 iar prietena mea are 1.75 happy daca se pune pe tocuri ma depaseste si cu toate nu ma deranjeaza, mie unul imi plac femeile inalte, cu picioare lungi :->. Asa ca eu cred ca si tu esti o tipa cu picioarele lungi :-> si sexy. Asa ca nu-ti mai face probleme in privinta inaltimii! Majoritatea baietilor prefera fetele inalte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce vrei, sa fii de statura mica?
Nu esti ''prea inalta'', esti chiar normala. Tu preferi sa fii ca altele, mai mici de statura?
Doar ca va trebui grija la partenerul tau, sa fie ceva mai inalt sa nu ii scuipi seminte in cap cand porti tocuri. In rest, totul va fi bine.

| Cristian201 a răspuns:

Am sa ti-o zic expresiv : eu am 2, 01 si imi doresc mult o relatie cu o fata inalta. 1, 70 e putintel pentru mine; ma inviorez cand aud de 1, 80. Asa ca stati linistite fetelor! happy

| abcdefuck a răspuns:

Esti faina atuncilaughing